Obnoviť stránku

WD Green PC SSD 120 GB M.2

5 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

WD Green PC SSD 120 GB M.2

WD Green je nová generácia M.2 SSD diskov určená pre stolové počítače, notebooky a ultrabooky. Tieto disky vylepšia každodennú prevádzku každého zariadenia. Vďaka SSD disku narastie veľmi výrazne rýchlosť zariadení a tiež sa budete môcť tešiť na ich mimoriadnu spoľahlivosť. Spúšťanie systému, aplikácií, hranie hier či prehliadania webu bude s SSD diskom mnohonásobne rýchlejšie. Dodávaný disk disponuje kapacitou 120 GB a inštaluje sa M.2 slotu.

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita 120 GB
  • výška 7 mm
  • jednoduchá inštalácia do M.2 slotu
  • výrazne zrýchli chod OS a aplikácií
  • rýchlosť čítania až 540 MB/s

Dáta v bezpečí

SSD disk WD Green je veľmi odolný voči otrasom a keďže neobsahuje žiadne pohyblivé časti ako napr. štandardný grilovací disk, tak môže poskytnúť maximálnu ochranu pre vaše dáta. Nemusíte tak mať strach z náhodných nárazov a pádov - vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Tento SSD disk je jeden z najúspornejších diskov na trhu, preto nebude nijako výrazne zaťažovať batériu notebooku (vďaka tomu sa zvýši výdrž batérie) či počítačový zdroj. Naviac je šetrný k životnému prostrediu.

Majte prehľad

Disk je kompatibilný so všetkými zariadeniami disponujúcimi M.2 slotom. K novému SSD disku WD Green si môžete bezplatne stiahnuť softvér " Riadiaci panel WD SSD ", ktorý vám poskytne nástroje, ktoré umožnia pohodlné sledovanie atribútov disku napr. dostupnú kapacitu, stav disku, teplotu, hodnoty SMART a mnoho ďalších údajov.

Kód:  FW137c2
Produktové číslo:  WDS120G1G0B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17