Obnoviť stránku

WD Green 1000GB 64MB cache

4,6 436 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Green 1000GB 64MB cache

Moderný pevný disk s kapacitou 1000 GB z novej série Caviar Green, ktorá sľubuje oproti minulým generáciám ešte vyššiu energetickú úsporu a perfektnú tichosť prevádzky. Kľúčom k takej vysokej kapacite je použitie kolmého zápisu. Technológia kolmého zápisu umožňuje uloženie dát kolmo na platňu disku, dátový záznam je tak hustejší a kapacita niekoľkonásobne vyššia oproti staršiemu pozdĺžnemu zápisu. Vynikajúci výkon ďalej podporí 64 MB pamäte cache, čo je dvojnásobné množstvo oproti bežným pevným diskom. Vďaka svojej nízkej spotrebe aj vydanému hluku je disk vhodný pre multimediálne počítače, HTPC, domáce servery či na použitie v externých boxoch. Táto verzia disku je určená na pripojenie do vysokorýchlostného rozhrania SATA III.
Známka Green Power značí prevratnú technológiu pevných diskov, ktorá znižuje prevádzkovú spotrebu, vyžarované teplo a hluk. Zaisťujú ju úsporné funkcie IntelliPower, IntelliPark a IntelliSeek. Prvá z nich synchronizuje otáčky diskových platní, prenosovú rýchlosť a cachovanie tak, aby disk obmedzil spotrebu a zároveň podával optimálny výkon. IntelliPark automaticky parkuje hlavičky disku pre zníženie aerodynamického odporu. Prepočítava optimálnu súhru hlavičiek a platní pre čo najlepší pomer medzi výkonom, hlučnosťou a spotrebou. Tieto funkcie šetria výdrž disku aj životné prostredie.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosť otáčania:
5400 - 7200 RPM (IntelliPower)
Prenosová rýchlosť:
Až 3 Gb/s

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 450 g (0,45 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do počítača

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FW210e5
Produktové číslo:  WD10EZRX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13