Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD Blue Mobile 500 GB

4,8 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Blue Mobile 500 GB

Výkon pre notebook,
bezpečie pre dáta

WD 2.5" Blue Mobile

Pevný disk od spoločnosti WD 2,5 "Blue Mobile zhmotňuje vynikajúcu povesť spoločnosti Western Digital. Podobne ako model Black má aj jeho modrý súrodenec duálny procesor, ktoré zvláda bleskovo spracovávať všetky požiadavky. Dostane vás úžasným výkonom, ktorý podáva za pomoci dvojnásobnej vyrovnávacej pamäte a rozhodne nesklame nízkou spotrebou a úspornými rozmermi. Pre váš notebook alebo ultrabook nie je lepšej voľby.

Skvelý výkon, minimum starostí

Rýchle úpravy fotografií, videí alebo plynulé hranie hier cez internet? WD 2,5" Blue Mobile všetko zvláda jedným dychom, buďte bez obáv. A ak snáď máte obavy, ako na disk prenesiete dáta zo svojho starého zariadenia, prenechajte ju šikovnému zálohovaciemu softvéru Acronis True Image, ktorý stiahnete na webe spoločnosti WD.

Pevný disk WD 2.5
 
Pevný disk WD 2.5
 

Kvalita za rozumnú cenu

Disky WD Blue sú vyrobené v súlade s najvyššími štandardmi pre kvalitu a spoľahlivosť. Ponúkajú pokročilé funkcie, ktoré dokonale vyhovujú vašim požiadavkám na výpočtovú techniku. Navyše za rozumnú cenu.

Spoľahlivosť pre vaše dáta

Spojenie vysokej rýchlosti otáčok, 16MB vyrovnávacej pamäte a rozhrania SATA 6 GB/s predstavuje WD 2,5" Blue Mobile ideálnu kombináciu pre váš notebook. Neriskujte bezpečie svojich dát. Venujte im spoľahlivosť, ktorú si zaslúžia. 

Pevný disk WD 2.5
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 500 GB (0,5 TB)
Kapacita disku 500 GB (0,49 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 6,8 mm (0,68 cm)
Hĺbka 100,2 mm (10,02 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 90 g (0,09 kg)

Rad

Rad disku WD Blue

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 16 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 22 dB

Spotreba

Kód:  FW729b
Produktové číslo:  WD5000LPCX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01