Obnoviť stránku

WD Blue Mobile 2TB

4,8 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Blue Mobile 2TB


Rýchly, tichý a spoľahlivý 2,5" pevný disk série Blue Mobile je predurčený predovšetkým pre notebooky, prenosné databanky a iné prenosné zariadenia. Vďaka jeho kompaktnému prevedeniu s výškou len 7 mm sa vojde aj do nižšej 2,5" pozície menších zariadení. Nemusíte sa ani obávať výmeny kapacitne menšieho disku za väčší, pretože na stránke podpory spoločnosti WD si môžete stiahnuť skvelý klonovací softvér Acronis True Image.


Dôveryhodné technické riešenie

Disky WD Blue sú vyrobené v súlade s najvyššími štandardmi pre kvalitu a spoľahlivosť spoločnosti WD. Ponúka funkcie a základné kapacity, ktoré dokonale vyhovujú vašim požiadavkám na výpočtovú techniku. Disky WD Blue navrhla značka, ktorej dôverujete, a to v kvalite, ktorú od nej očakávate. Ponúka osvedčené a overené riešenie každodenného úložiska.

Dôveryhodné technické riešenie

Kvalita a spoľahlivosť


Moderná klasika

Moderné technológie pre vysoký výkon

Moderná klasika

Disky WD Blue sú navrhnuté a vyrobené s použitím technológie, ktorú nájdete v pôvodných pevných diskoch pre stolné počítače a mobilné zariadenia, s ktorými spoločnosť WD zožala rad ocenení. Tiež stanovujú základný štandard pre každodenné úložisko. Každá generácia má v porovnaní s generáciou predchádzajúcou lepší výkon, všetkých šesť generácií pritom stále dodržiava kvalitu a spoľahlivosť značky WD.


Sila vašej voľby

Disky radu WD Blue ponúkame v širokom rozsahu základných kapacít, veľkosťou vyrovnávacej pamäte, rozmerov a rozhrania. Bezpochyby medzi nimi nájdete ten, ktorý dokonale zodpovedá potrebám vášho systému.

Sila vašej voľby

Splní vaše nároky

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 2 000 GB (1,95 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100,2 mm (10,02 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 90 g (0,09 kg)

Farba

Farba Modrá

Rad

Rad disku WD Blue

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu SMR
Vyrovnávacia pamäť 128 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 24 dB

Spotreba

Kód:  FW727n1
Produktové číslo:  WD20SPZX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07