Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD Blue 1TB

4,8 67 hodnotení
53,90 €

WD Blue 1TB

Obria kapacita to je
100% spoľahlivosť

 

Rozlúčte sa s nedostatkom miesta

Zhromažďujete objemné dáta a voľné miesto na disku stále ubúda? Zvýšte kapacitu svojho počítača s diskom Blue od spoločnosti Western Digital a pokochajte sa úložným priestorom o veľkosti 1 TB.

WD Blue 1000GB
 
WD Blue 1000GB
 

Vysoká kapacita aj rýchlosť

Spojte vyššiu kapacitu SATA disku s SSD úložiskom a vyžeňte tak výkon vášho počítača až do nebies. Vďaka SSD získate rýchlejší prístup k dátam, zatiaľ čo WD Blue pohodlne zaštítia až 1 TB vašich obľúbených filmov, hier alebo iných aplikácií.

Jednoduchá záloha dát

Spolu s diskom získate zdarma prístup k programu Acronis True Image. Softvér dokáže rýchlo prekopírovať všetky existujúce údaje do vášho zariadenia, a to bez nutnosti preinštalovať operačný systém. Prístup k vašim osobným údajom alebo dôležitým dokumentom máte kedykoľvek ich budete potrebovať. 

WD Blue 1000GB
 
WD Blue 1000GB
 

Ideálne pre videá

S neustále sa vyvíjajúcimi záznamovými zariadeniami je kladený čoraz vyšší dôraz na kapacitu disku. A práve pre autorov videí je WD Blue tou správnou voľbou. Uložíte na ňom hodiny videa vo 4K kvalite. To vám dovolí všetok nakrútený materiál uchovať a postupne z neho vytvoriť komplexnú snímku presne podľa vašich predstáv.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 450 g (0,45 kg)

Farba

Farba Modrá

Rad

Rad disku WD Blue

Použitie

Použitie Do počítača, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 24 dB

Spotreba

Kód:  FW138n1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WD10EZRZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08