Obnoviť stránku

WD Black Mobile 750 GB

4,7 164 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Black Mobile 750 GB

Osviežujúca rýchlosť
pre váš notebook.

WD 2,5"
Black Mobile

WD 2.5" Black Mobile 750GB

Rýchly pevný disk ponúkajúci skvelé technológie, ktoré sú výsledkom desiatok rokov skúseností spoločnosti Western Digital, lídra na tomto poli. Rovnako ako predchádzajúce modely Black, má aj tento disk duálny procesor pre bleskurýchle spracovanie požiadaviek a zdvojnásobenú vyrovnávaciu pamäť tak, aby disk podal maximálny výkon aj pri zástupe požiadaviek. Prevedenie 2,5" a nízka spotreba ho predurčuje na použitie v mobilných zariadeniach, ako sú notebooky či ultrabooky.

Maximálny výkon

Pokročilé funkcie vylepšujúce výkon prinášajú rýchlosť, ktorá je požadovaná pri náročných použitiach, napríklad úpravách fotografií alebo videí a pri hraní cez internet.

Nemusíte sa ani obávať výmeny kapacitne menšieho disku za väčší, pretože na stránkach podpory spoločnosti WD si môžete stiahnuť skvelý klonovací softvér Acronis True Image.

Špička vo svojej kategórii

Špička vo svojej kategórii

oceňovaná spoľahlivosť

Oceňovaná spoľahlivosť

Žiadne kompromisy

Vysoký výkon, krásna kapacita, mimoriadna spoľahlivosť a špičkové technológie robia z disku WD Black ideálne zariadenie pre tých, ktorí požadujú iba to najlepšie.

Skvelá ponuka funkcií

Spojenie špičkovej rýchlosti otáčok 7 200 ot./ min, 16MB vyrovnávacej pamäte a rozhranie SATA 6 GB/s pevných diskov WD Black predstavuje dokonalú kombináciu výkonnej výpočtovej techniky pre notebooky.

WD = záruka kvality

WD = záruka kvality

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 750 GB (0,73 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 9,5 mm (0,95 cm)
Hĺbka 100 mm (10 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 115 g (0,12 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Do notebooku

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 16 MB

Spotreba

Kód:  FW732h6
Produktové číslo:  WD7500BPKX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04