Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD Black Mobile 500 GB

4,9 157 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Black Mobile 500 GB

Osviežujúca rýchlosť
pre váš notebook.

WD 2,5"
Black Mobile

Rýchly pevný disk Black Mobile
 

Rýchly pevný disk ponúkajúci skvelé technológie, ktoré sú výsledkom desiatok rokov skúseností spoločnosti Western Digital, lídra na tomto poli. Rovnako ako predchádzajúce modely, má aj tento disk duálny procesor na bleskurýchle spracovanie požiadaviek a zdvojnásobenú vyrovnávaciu pamäť tak, aby podal maximálny výkon aj pri množstve požiadaviek. Vyhotovenie 2,5" a nízka spotreba ho predurčujú na použitie v mobilných zariadeniach ako sú notebooky či ultrabooky.

Maximálny výkon

Pokročilé funkcie vylepšujúce výkon prinášajú rýchlosť, ktorá je požadovaná pri náročných použitiach, napríklad pri úpravách fotografií alebo videí a pri hraní hier cez internet.

Nemusíte sa obávať výmeny kapacitne menšieho disku za väčší, pretože na stránkach podpory spoločnosti WD si môžete stiahnuť skvelý klonovací softvér Acronis True Image.

Špička vo svojej kategórii

Špička vo svojej kategórii

Oceňovaná spoľahlivosť

Oceňovaná spoľahlivosť

Žiadne kompromisy

Vysoký výkon, veľká kapacita, mimoriadna spoľahlivosť a špičkové technológie robia z disku WD Black ideálne zariadenie pre tých, ktorí požadujú len to najlepšie.

Skvelá ponuka funkcií

Spojenie špičkovej rýchlosti otáčok 7 200 ot./min, 32 MB vyrovnávacej pamäte a rozhrania SATA 6 GB/s pevných diskov WD Black predstavuje dokonalú kombináciu výkonnej výpočtovej techniky pre notebooky.

WD

WD = záruka kvality

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 500 GB (0,5 TB)
Kapacita disku 500 GB (0,49 TB)

Rozmery

Šírka 69,85 mm (6,99 cm)
Výška 7 mm (0,7 cm)
Hĺbka 100,2 mm (10,02 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 92 g (0,09 kg)

Rad

Rad disku WD Black

Použitie

Použitie Do počítača, Do notebooku, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 32 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 35 dB

Spotreba

Kód:  FW731o
Produktové číslo:  WD5000LPLX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12