Obnoviť stránku

WD 3.5"My Book Pro 8 TB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 3.5"My Book Pro 8 TB

WD My Book Pro parí medzi jedno z najrýchlejších priamo pripojených úložných zariadení určených pre kreatívnych profesionálov. Dvojdiskový úložný priestor určuje nový štandard rýchlosti prenosu dát a pracovnej flexibility v cenovo dostupnom vysokokapacitnom úložnom systéme. Rozhranie Thunderbolt 2 disponuje dvoma kanálmi s prenosovou rýchlosťou až 20 GB/s a prináša tak bezkonkurenčnú rýchlosť multitaskingu pri úpravách videa, vykresľovaní 3D objektov a práci na iných graficky náročných projektoch. Použité disky WD Black priamo excelujú aj v náročných podmienkach. Bez problémov zvládnu nepretržitú prevádzku a majú ideálne prevádzkové vlastnosti.

Zariadenie ponúka možnosť zvoliť režim poľa RAID podľa vašej aktuálnej potreby. Výberom poľa RAID 0 získate potrebný výkon pri tvorbe a úprave grafický náročných mediálnych materiálov. Ak sa rozhodnete pre režim RAID 1, budú vaše dáta dvojnásobne zabezpečená prostredníctvom automatickej tvorby duplicitnej kópie dát. Ak chcete používať obidva disky samostatne, stačí zvoliť možnosť JBOD (Just a Bunch of Disks).

 

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 8 000 GB
  • Vysokorýchlostný port Thunderbolt 2
  • Výkonné disky WD Black
  • Možnosť zálohovania do cloudu
  • USB 3.0 porty na čelnom paneli pre pripojenie smartfónu a iných kompatibilných zariadení

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 8 192 GB (8 TB)

Rozmery

Šírka 108,6 mm (10,86 cm)
Výška 147,8 mm (14,78 cm)
Hĺbka 216,1 mm (21,61 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 3 570 g (3,57 kg)

Farba

Farba Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW855
Produktové číslo:  WDBDTB0080JSL-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04