Obnoviť stránku

WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny

4,5 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny

My Passport Wireless je cestou ako mať stále na dosah značný dátový obsah. Prenosné prevedenie, batérie a WiFi spojenie sa hodí ako úložný priestor nielen pre stolné počítače, ale najmä je perfektné po boku smartphonu a tabletu. Urobte si na svojom mobilnom zariadení miesto pre nové fotografie, natáčanie videa či sťahovanie užitočných aplikácií. Ukladať a pristupovať k súborom možno bezpečne odkiaľkoľvek a na akomkoľvek iOS alebo Android zariadenia. Mobilná aplikácia WD My Cloud vám všetko spríjemní, a ak vlastníte iné cloudové produkty WD, ľahko ich v aplikácií zoskupíte.

Partner elektroniky do terénu

My Passport Wireless vám umožní bezdrôtovo pripojiť súčasne až 8 zariadení a dokáže vám až 6 hodín nepretržite streamovať video alebo byť až 20 hodín v pohotovosti. Štandardom DLNA zásobí multimediálnym obsahom aj chytrú televíziu, hernú konzolu či najrôznejšie stolné prehrávače. Tým ale zoznam jeho možností nekončí. SD slotom sa určite zavďačí aj fotografom, kedy vám jej obsah prenesie na disk, a tým máte kapacitu pre ďalšie fotografovanie. Navyše môžete okamžite zdieľať svoje výtvory pomocou ľubovoľného internetové zariadenia pripojeného k jednotke.
Doplňujúce informácie:

Rozhranie:
USB 3.0
Slot pre SD kartu
WiFi (podpora UPnP/DLNA)

Batérie:
6 hodín streamovanie
20 hodín v pohotovosti

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom 1 ×

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop
Kód:  FW832s3
Produktové číslo:  WDBDAF0020BBK-EESN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17