Obnoviť stránku

WD 2.5 "My Passport Ultra Metal

4,8 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5 "My Passport Ultra Metal

Externý pevný disk WD 2.5 "My Passport Ultra Metal je kompaktné zariadenie s USB 3.0 a kapacitou pre veľké množstvo dát všetkého druhu. Zaistí rýchly prenos bez čakania a jednoduchú správu a ochranu všetkých dôležitých súborov pomocou softvéru WD SmartWare Pro. Zálohujte svoje súbory a priečinky na disku aj cloudu a vytvorte si plán automatického zálohovania, ktorý sa prispôsobí vašim pracovným zvyklostiam.

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá záloha so softvérom WD SmartWare Pre
  • Dáta v bezpečí vďaka 256bitovému hardvérovému šifrovanie
  • Disk je vopred naformátovaný
  • Nástroje pre správu a diagnostiku disku WD Drive Utilities
  • Štýlové a tenké hliníkové puzdro
  • Rýchly prenos dát cez USB 3.0

Bezpečnosť a vysoká kapacita

My Passport Ultra Metal môžete mať s kapacitou až 3 TB, čo už je dostatok na tisíce videí, fotiek, hudby a všetkých dôležitých súborov. Všetko budete mať ľahko a rýchlo prístupné na jednom mieste. O ich bezpečnosť sa pritom stará 256bitové hardvérové ??šifrovanie. Výhodou je, že nie je potrebné vykonávať žiadnu inštaláciu, disk je totiž vopred naformátovaný. Stačí disk prepojiť prostredníctvom USB kábla a všetko je v okamihu pripravené pre ukladanie.

Spoľahlivosť pre každý deň

Softvér WD Drive Utilities ponúka mnoho nástrojov pre správu a diagnostiku disku. Ľahko môžete vymazať dáta alebo disk formátovať ak dispozícii budete mať tiež funkcie pre optimalizáciu, registráciu a nastavenia zabezpečenia disku. Samostatný zdroj napájania nie je potrebný. Výrobca WD si za svojimi výrobkami stojí, preto za ich spoľahlivosť ručí trojročnou obmedzenou zárukou.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 110 mm (11 cm)
Výška 13,5 mm (1,35 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g (0,24 kg)

Použitie

Použitie Externý

Vlastnosti

Rozhranie externé USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  FW821NAD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17