Obnoviť stránku

WD 2.5" My Passport Ultra Metal 4TB modro-čierny

4,8 42 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5" My Passport Ultra Metal 4TB modro-čierny

Zálohujte štýlovo

Vďaka softvéru WD SmartWare Pre ľahko urobíte zálohu a ochranu všetkých dôležitých súborov. Program ponúka široké možnosti zálohovania súborov a priečinkov na disku aj v cloude. Vytvorte si plán automatického zálohovania, ktorý bude vyhovovať vašim pracovným zvyklostiam a majte vaše dáta vždy pod kontrolou.


Uchovajte svoje dáta v súkromí

Chcete, aby vaše dáta boli v úplnom bezpečí? Jednoducho ich môžete ochrániť heslom. 256bitové hardvérové šifrovanie zaistí bezpečnosť každej fotografie, videa, hudby a dôležitého súboru, ktoré sú na disku uložené.


Veľká kapacita v malom prevedení

Veľká kapacita disku 4 TB je dostatočná na to, aby ste mohli mať všetky svoje fotografie, videá a hudobné súbory vždy na jednom mieste a mali k nim rýchly prístup.


Jednoduché nastavenie

Disk stačí pripojiť prostredníctvom USB kábla a všetko je v okamihu pripravené. Disk je vopred naformátovaný pre váš počítač, takže môžete ihneď začať ukladať svoje dokumenty, fotografie, videá a hudbu.


Všetko pod kontrolou

Softvér WD Drive Utilities ponúka mnoho nástrojov pre správu a diagnostiku disku. Ľahko môžete vymazať dáta alebo disk formátovať. K dispozícii sú aj funkcie pre optimalizáciu, registráciu a nastavenia zabezpečenia disku.


Vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0

Rozhranie USB 3.0 zaručí veľmi svižné prenášanie súborov rýchlosťou až 5 GB/s (trikrát rýchlejšie než USB 2.0) a zároveň sa postará o napájanie disku z portu počítača. Samostatný zdroj napájania nie je potrebný.


Spoľahlivosť produktov WD

V spoločnosti WD vieme, že vaše dáta sú dôležité, a preto vyrábame disky tak, aby spĺňali náročné požiadavky na životnosť, odolnosť proti nárazu a dlhodobú spoľahlivosť. Pre váš väčší pokoj sa za ich spoľahlivosť zaručujeme trojročnou obmedzenou zárukou.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 110 mm (11 cm)
Výška 18,8 mm (1,88 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g (0,24 kg)

Farba

Farba Modrá

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW821y1
Produktové číslo:  WDBEZW0040BBA-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07