Obnoviť stránku

WD 2.5 "My Passport Ultra Metal 1000GB modro / čierny

4,8 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5 "My Passport Ultra Metal 1000GB modro / čierny

Nielen pekný zovňajšok

My Passport Ultra je elegantný, výkonné a zabezpečené zariadenia. Pod farebným plášťom sa skrýva sedem generácií inovácií a spoľahlivosti. Milióny ľudí po celom svete si zvolili My Passport za svoj prenosný pevný disk. Možno by ste mali aj vy.

Disk My Passport Ultra, k dispozícii v štyroch atraktívnych farbách, s kapacitou 500 GB, 1 TB, 2 TB a 3 TB, ponúka flexibilné možnosti zálohovania, 256bitové hardvérové ??šifrovanie a trojročnú obmedzenú záruku.


Kapacita

Obrovská kapacita, ktorá sa zmestí do dlane

Kapacita úložiska 1 TB je dostatočná na to, aby ste mohli mať všetky svoje fotografie, videá a hudobné súbory vždy pri sebe.


Softvér WD Backup - škálovateľný a automatický

Vytvorte si stratégiu automatického zálohovania, ktorá bude vyhovovať vášmu dennému plánu a pracovným zvyklostiam. Zálohujte všetky súbory v systéme alebo len určité zložky a súbory. Vy máte všetko pod kontrolou

Software WD Backup

Synchronizace

Miestne zálohovanie a zálohovanie do cloudu

Vyberte si, či chcete zálohovať na disk My Passport Ultra alebo do svojho účtu cloudové služby Dropbox.


WD Security - ochrana na úrovni zabezpečenia tajných informácií

Obsah svojho telefónu máte chránený heslom, že? Prečo teda neurobiť to isté s obsahom disku My Passport? Zvoľte si ochranu heslom, ktorá používa výkonné 256bitové hardvérové ??šifrovanie používané vládnymi organizáciami na ochranu tajných informácií.


USB 3.0

Vyšší výkon s portom USB 3.0

My Passport Ultra je kompatibilný s technológiou USB 3.0, ktorá disponuje rýchlosťou prenosu dát 5 GB / s (trikrát rýchlejšie než USB 2.0). A na napájanie disku My Passport Ultra so sebou nemusíte nosiť žiaden rozmerný napájací kábel.


jedinečný dizajn

Najnovšia generácia diskov My Passport Ultra od spoločnosti WD sa dodáva v starostlivo vybraných farbách zladených so súčasnými farebnými trendmi. Vyberte si z klasickej čiernej, žiarivo biele, ušľachtilé modrej a divokej červenej.

Různé barvy

Doplňky

Farby, ktoré zladíte so svojím štýlom

Zvoľte si farbu a kúpte si k disku My Passport Ultra doplnky, ktoré budú ladiť s vaším osobným štýlom. Prezrite si príslušenstvo doplňujúce disk My Passport Ultra o mäkká puzdra v najnovšej palete farieb - WD Grip.


WD Drive Utilities

S užívateľsky prívetivým pre WD Drive Utilities môžete svoj disk zaregistrovať, nastaviť časovač disku, spúšťať diagnostiku, optimalizovať funkcie a nastavovať funkcie zabezpečenia disku.

Diagnostika

Elegantní design

Elegantný dizajn a vysoká kapacita

Pri hrúbke iba 12.8 mm pri modeli s kapacitou 500 GB je disk elegantný, rýchly a ponúka veľkú kapacitu pre váš dôležitý digitálny obsah.


Spoľahlivosť produktov WD

V spoločnosti WD vieme, že vaše dáta sú dôležité, a preto vyrábame disky tak, aby spĺňali náročné požiadavky na životnosť, odolnosť proti nárazu a dlhodobú spoľahlivosť. A pre váš väčší pokoj sa za ich spoľahlivosť zaručujeme trojročnou obmedzenou zárukou.

Záruka

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 1 024 GB (1 TB)

Rozmery

Šírka 110 mm (11 cm)
Výška 13,5 mm (1,35 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 240 g (0,24 kg)

Farba

Farba Modrá

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW821m
Produktové číslo:  WDBTYH0010BBA-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13