Obnoviť stránku

WD 2.5" My Passport Ultra 3000GB Wild Berry, červený

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5" My Passport Ultra 3000GB Wild Berry, červený

Externý pevný disk My Passport Ultra je výkonné, elegantné a zabezpečené zariadenie s veľkosťou dlane ruky s rozhraním USB 3.0. Predstavuje bezpečné riešenie zálohy až 3 TB dát. To je dosť na rozsiahlu zbierku fotografií, videí či hudobných súborov, ktoré môžete mať vždy pri sebe. Disk vyhovuje náročným požiadavkám na životnosť, odolnosť proti nárazom a dlhodobú spoľahlivosť, môžete si tak byť zálohou svojich dát istí. Ideálne je k notebooku, s kompaktnými rozmermi sa zmestí do každej tašky.

Kľúčové vlastnosti:

  • Zabezpečenie WD Security
  • Praktický nástroj na správu disku WD Drive Utilities
  • Vysoká prenosová rýchlosť
  • Vkusný dizajn

Rýchly prenos dát

Vďaka špecifikácii USB 3.0 je prístup k súborom a ich ukladanie veľmi rýchle. To oceníte pri prenose celých zbierok dát. Inteligentný zálohovací softvér WD Backup je jednoduchý na použitie. Stanovte si dobu zálohovania, svoje súbory zabezpečíte v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Po prvotnej zálohe softvér automatický rozpozná a zálohuje iba nové a aktualizované súbory, takže šetrí čas.

Dôkladná ochrana a jednoduchá správa

S nástrojom WD Security ľahko nastavíte ochranu heslom a šifrovaním, čím ochránite súbory pred neoprávneným prístupom. Pretože ide o šifrovanie založené na hardvéri, nebude mať vplyv na rýchlosť prenosov a nespomalí váš počítač.

V nástrojoch WD Drive Utilities nastavíte režim spánku, spustíte diagnostiku a využijete aj ďalšie funkcie. Disk je vopred naformátovaný v súborovom systéme NTFS, aby mohol byť ihneď používaný v systéme Windows. Pre Mac OS X ho možno ľahko preformátovať.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 81,5 mm (8,15 cm)
Výška 110 mm (11 cm)
Hĺbka 20,9 mm (2,09 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 230 g (0,23 kg)

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW826n9k
Produktové číslo:  WDBBKD0030BBY-EESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07