Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD 2,5" My Passport SSD 256 GB Silver/Black

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2,5" My Passport SSD 256 GB Silver/Black

My Passport SSD je prenosné úložisko s rýchlym prenosom. Ochrana heslom pomocou šifrovania hardvéru pomáha udržať váš obsah bezpečný. Ľahko ovládateľný, odolný a kompaktný úložný priestor v chladnom a odolnom dizajne.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchly prenos dát
  • Ochrana heslom so šifrovaním hardvéru
  • Špičková kompatibilita
  • Ochrana pred poškodením pri páde až do 2 metrov

Vysoká rýchlosť a maximálna bezpečnosť

Ukladajte rastúci obsah disku vo vašom počítači na disk SSD My Passport. Ide o najrýchlejší disk z radu My Passport s rýchlosťou až 515 MB/s pomocou portu USB Type-C. Jeho rýchlosť poskytuje skvelý výkon, ktorý pomáha spúšťať napríklad virtuálne počítače na vašom počítači. Disk môžete navyše zabezpečiť pomocou hesla a chrániť tak svoje dáta zabudovaným 256-bitovým šifrovaním AES pomocou softvéru WD Security.

Prvotriedna spoľahlivosť

My Passport SSD bol postavený tak, aby odolal pádom až do dvoch metrov. Je navrhnutý zvnútra aj navonok ako kvalitná jednotka, aby boli dosiahnuté spoľahlivý výkon a prevádzka.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 256 GB (0,26 TB)
Kapacita disku 256 GB (0,25 TB)

Rozmery

Šírka 45 mm (4,5 cm)
Výška 10 mm (1 cm)
Hĺbka 90 mm (9 cm)

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW900aa
Produktové číslo:  WDBK3E2560PSL-WESN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01