Obnoviť stránku

WD 2.5" My Passport for Mac 1000GB

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD 2.5" My Passport for Mac 1000GB

0%

    360 ° náhľad produktu

    Spoločnosť Western Digital je špičkou vo svojom odbore a udáva tempo technológiám na ukladanie dát. Produkuje vysoko spoľahlivé pevné disky, za ktoré sa dá bezpečne označiť aj rad My Passport for Mac. Ten je priamo navrhnutý pre Mac zariadenia s dôrazom na maximálnu rýchlosť dát, univerzálnu konektivitu a veľkú kapacitu pre náročných zákazníkov. Disk je naformátovaný na systém HFS + Journaled a po pripojení je okamžite pripravený na prácu, vrátane zálohovania pomocou aplikácie Apple Time Machine.

    Ak je disk pripojený k portu USB 3.0, dosahuje netušenú rýchlosť prenosu dát. Film, v dnes už štandardnej HD kvalite, skopírujete len za zlomok času. Samotná rýchlosť prenosu sa blíži až k 5 Gbit/s. Žiadne externé napájanie nie je potrebné, aj takto výkonný disk si vystačí so šťavou z USB portu. Majitelia starších počítačov určite ocenia spätnú kompatibilitu s USB 2.0.

    Odolné puzdro chráni vaše cenné dáta vo vnútri. Nehody sa však stávajú a je potrebné myslieť na zálohovanie. Prenosné úložisko WD My Passport dodávané s aplikáciou WD Drive Utilities, ktorá sa postará nielen o pravidelné a hlavne automatické zálohovanie, ale aj o synchronizáciu s cloudom, diagnostiku alebo napríklad uspanie disku. Nechýba možnosť 256-bitového šifrovania citlivých súborov.

    Parametre a špecifikácia

    Typ úložiska

    Rozmery

    Šírka 110,6 mm (11,06 cm)
    Výška 15 mm (1,5 cm)
    Hĺbka 82 mm (8,2 cm)

    Hmotnosť

    Hmotnosť 140 g (0,14 kg)

    Farba

    Farba Strieborná

    Použitie

    Použitie Externý

    Vlastnosti

    Rozhranie externé USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
    Kód:  FW832m2
    Produktové číslo:  WDBLUZ0010BSL-EESN

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB13