Obnoviť stránku

WD 2.5 "My Passport AV-TV 500GB

4,7 3 hodnotení

WD 2.5 "My Passport AV-TV 500GB

Western Digital My Passport AV-TV je externý disk špeciálne určený pre nahrávanie z televízora . Po pripojení si tak budete môcť nahrávať obľúbené relácie a potom sa na ne kedykoľvek pozerať. Disk využíva technológiu triedy AV, ktoré zaručuje najvyššiu kvalitu obrazu nahrávaného videa a umožní vám vychutnať si plnohodnotný zážitok zo sledovania bez akéhokoľvek skreslenia.
Moderné rozhranie USB 3.0 vám prinesie vysokú rýchlosť, takže kapacitu 500 GB využijete bez zdržovania pomalým prenosom. Spätná kompatibilita s USB 2.0 je samozrejmosťou a vďaka určenia pre multimédiá je tiež kompatibilný s väčšinou televízorov s funkciou nahrávania a inými elektronickými zariadeniami pre spotrebiteľa. Navyše si vystačí len s napájaním z USB konektora, žiadne ďalšie káble teda nebudete potrebovať.
Vnútornej časti disku sú navrhnuté s ohľadom na nepretržitú prevádzku, aby zodpovedali náročným požiadavkám prostredia s trvalou dostupnosťou streamovanie a dlhodobého zaťaženia. V balení nájdete aj praktickú montážnu sadu , Pomocou ktorej môžete zariadenie ľahko upevniť k zadnej strane televízora , Takže všetky funkcie pre nahrávanie a prehrávanie budú dokonale skryté.

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 82,7 mm (8,27 cm)
Výška 123,5 mm (12,35 cm)
Hĺbka 19 mm (1,9 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 185 g (0,19 kg)

Farba

Farba Čierna

Použitie

Použitie Externý
Kód:  FW826s
Produktové číslo:  WDBHDK5000ABK-EESN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19