Obnoviť stránku

Wacom Intuos Creative Stylus 2

3,7 16 hodnotení

Wacom Intuos Creative Stylus 2

 Navrhnuté pre umelcovu ruku

Navrhnuté pre umelcovu ruku

Stylus Intuos Creative 2 je ergonomicky navrhnutý pre kreatívnych profesionálov s tenkým tlakovo citlivým hrotom , ktorý vie rozpoznávať 2.048 úrovní prítlaku, takže môžete kresliť vrátane najmenších detailov . Môžete kresliť, skicovať a maľovať na vašom iPade, intuitívne a prirodzene ako so skutočnými perami alebo štetcami.

Praktické a intuitívne použitie

Ruku si môžete pohodlne oprieť o iPad, pretože Intuos Creative Stylus 2 disponuje funkciou Palm Rejection . Medzi dôležité vlastnosti patrí tiež tenký a pevný hrot , s ktorým nakreslíte aj tie najmenšie detaily.

 Praktické a intuitívne použitie
 Kompatibilita

Kompatibilita

Stylus je určený pre iPad mini, iPad 3, iPad Air alebo novší.

Pohodlný mäkký povrch

Vďaka pohodlnej mäkkej časti pre úchop , budete mať istotu, že vám Stylus nevykĺzne . Pero môžete držať prirodzenejšie a ruka nebude unavená ani pri dlhodobej tvorbe.

 Mäkký povrch
Kód:  MF110i
Produktové číslo:  CS-600PK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07