Obnoviť stránku

VYROBA Chieftec IArena Series 350W bulk 3Y

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VYROBA Chieftec IArena Series 350W bulk 3Y

Cenovo dostupný zdroj z radu IArena Series, ktorý pochádza od osvedčeného výrobcu počítačových komponentov Chieftec. S výkonom až 350 W spoľahlivo poslúži pri menej výkonných zostavách. Účinnosť tohto zdroja dosahuje úctyhodných 85 % v typickom zaťažení, teda zvyšuje efektivitu zdroja a šetrí vaše financie. Zdroj spĺňa špecifikáciu ATX 2.3, navyše je vybavený aktívnym PFC filtrom. O kvalitné chladenie a dokonale tichú prevádzku sa stará 120 mm ventilátor. Na bezpečnú prevádzku vašich komponentov je zdroj osadený niekoľkými ochrannými obvodmi proti prepätiu, preťaženiu či skratu – Over Voltage Protection (OVP), Under Voltage Protection (UVP), Over Current Protection (OCP), Short Circuit Protection (SCP) a Over-Power Protection (OPP).

Kľúčové vlastnosti zdroja Chieftec IArena

  • Spĺňa špecifikáciu ATX 2.3
  • Cenovo dostupný zdroj
  • Účinnosť 85 % v typickom zaťažení
  • Tichý 120 mm ventilátor

Mnoho napájacích konektorov

Zdroj okrem štandardných napájacích konektorov základnej dosky a procesora (24-pinový ATX a 4-pinový CPU) obsahuje tiež jeden 8-pinový PCI-E konektor, ktorý sa postará o napájanie stredne výkonných grafických kariet.  Zdroj tiež disponuje piatimi SATA konektormi na pripojenie HDD či optických mechaník. Navyše disponuje aj trojicou MOLEX konektorov na pripojenie ďalších komponentov.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 350 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Aktivny PFC, Sieťový vypínač

Účinnosť

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 87 mm (8,7 cm)
Hĺbka 140 mm (14 cm)
Kód:  UE280b2
Produktové číslo:  GPB-350S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04