Obnoviť stránku

Vstavané rúry ELECTROLUX

Electrolux rúra

Electrolux rúry: v ústrety kulinárskemu dobrodružstvu

Multifunkčné rúry Electrolux sú neobyčajne praktické a štýlové s množstvom inovatívnych funkcií. S nimi bude pečenie, varenie či grilovanie úplná hračka. A čo viac? Výrazne vám uľahčia všetku kuchynskú prácu. Vďaka systému horúceho vzduchu SurroundCook môžete piecť na troch úrovniach naraz. Pýšia sa najrôznejšími úchvatnými dizajnmi, a tak môžete ľahko vybrať jedinečný štýl, ktorý sadne práve do vašej kuchyne. Electrolux rúra vám pomôže stať sa skutočnými majstrami kuchyne.

Parná Electrolux rúra

Electrolux rúra predstavuje novú silu pary

Electrolux rúra – parná umožňuje nerušenú prípravu hneď niekoľkých pokrmov zároveň. Vďaka viacerým úrovniam pary modelov SteamPro® a SteamBoost® môžete naraz piecť, dusiť alebo napríklad variť. Rúra SteamCrisp® s jednou úrovňou je zas špecialistom na pečivo. Profesionálnu úroveň vašim výtvorom dodajú Electrolux rúry s priparovacou funkciou SteamBake.

Objavte parádne funkcie, ktoré Electrolux rúra ponúka

Vstavaná rúra Electrolux skrýva množstvo skvelých funkcií. Je to napríklad teplotná sonda, ktorá postráži, či je pokrm hotový, a potom prípravu sama ukončí. Nadšení budete tiež z pyrolytického čistenia, ktoré zbaví rúru všetkých nečistôt. Aby ste dvierka pri zhone neničili, je tu funkcia hladkého dovierania. Tá rúru zavrie za vás.

Vstavané rúry Electrolux

Pozrite sa, ako sa vyberá tá pravá Electrolux rúra.

Spresniť parametre
60 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16