Obnoviť stránku

VR3100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Laser Soft

4,4 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VR3100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Laser Soft

Hľadáte kvalitný robotický vysávač, ktorý za vás bez problémov vysaje celú vašu domácnosť? Potom sa určite pozrite na vysávač Concept VR3100 2 v 1 RoboCross Gyro SoftRobotický vysávač Concept je totiž vhodný na všetky podlahové krytiny a poradí si aj s členitými priestormi. Výkonný BLDC motor a kvalitné LG BYD batérie sa postarajú až o 180 minút upratovania. Robota Concept VR3100 môžete ovládať prostredníctvom inteligentnej aplikácie alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania. Vysávač je vybavený niekoľkými režimami, ktoré vám pomôžu dokonale upratať celý váš domov. Concept VR3100 nájde využitie v úplne každej domácnosti.

2 v 1

ROOMPLAN

Trojstupňová filtrácia


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR3100 2 v 1 RoboCross Laser Soft

  • Laserová technológia LaserTec 2.0 zaistí presnú navigáciu v priestore
  • Vysávač Concept VR3100 je vhodný na všetky podlahové krytiny
  • Keď bude všetko upratané, vysávač sa automaticky vráti do nabíjacej stanice
  • Concept VR3100 Disponuje pokročilým filtračným systémom TripleAirClean
  • Vysávajte a umývajte naraz
  • Výkonný BLDC motor vysávača Concept VR3100
  • Až 180 minút upratovania vďaka kvalitnej LG BYD batérii
  • Inteligentná aplikácia na ovládanie robota
  • Priložené diaľkové ovládanie s displejom
  • ROOMPLAN plánovač do každého detailu
  • Funkcia Total Surface
  • Kompletné automatické upratovanie
  • Concept VR3100 ponúka zóny upratovania
  • Lokálny režim na upratovanie menších plôch
  • Tichý režim

Laserová technológia LaserTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR3100 sa pýši novou laserovou navigáciou LaserTec 2.0, vďaka ktorej starostlivo naskenuje celú vašu domácnosť a vytvorí si tak presnú mapu, takže budete vždy vedieť, kde sa práve nachádza. Všetky miesta budú perfektne upratané a nestane sa tak, že by opakovane prechádzal na už upratané miesta. Vysávač Concept VR3100 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Prekážky do výšky 1,8 cm nie sú pre vysávač žiadny problém. Keď bude všetko upratané, robotický vysávač Concept VR3100 sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

Žiadne baktérie a vírusy

Odteraz už žiadne baktérie a vírusy, ktoré by vás v domácnosti trápili. Vysávač Concept VR3100 vás všetkých týchto nepríjemností zbaví. Stačí pridať do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať vytierať. Vďaka tomu budete mať krásne čisté a dezinfikované podlahy.

Concept VR3100 vysáva a umýva naraz

Vysávač Concept VR3100 disponuje dvoma zásobníkmi, na suché aj mokré upratovanie. 600-mililitrový zásobník slúži na klasické upratovanie. V prípade, že budete chcieť vysávať aj umývať zároveň, stačí nasadiť mopovací modul s elektronicky riadeným vytieraním. Vďaka tomu získate hŕbu času, ktorý môžete tráviť niečím, čo máte radi. Praktický zásobník na umývanie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá dokáže zachytiť všetky nečistoty a počas upratovania robotický vysávač Concept VR3100 podlahu tiež vyleští. Textíliu veľmi ľahko zložíte a následne vyperiete v práčke.

Výkonný motor vysávača Concept VR3100

Vysávač Concept VR3100 sa pýši výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom, ktorý je digitálny a bezkartáčový. Oproti bežným motorom je tichý a zároveň energeticky úsporný, takže vám zaručí dlhšiu životnosť. Sacia sila 3300 Pa vám zabezpečí dokonalé čistenie celej vašej domácnosti. 3 úrovne výkonu sa automaticky menia v závislosti naspustenom režime upratovania. V prípade potreby si môžete sací výkon sami nastaviť tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia.

Concept VR3100 zvládne až 180 minút upratovania

Vysokokapacitná 3200 mAh batéria LG BYD vám zaistí až 180 minút upratovania. Počas tejto doby stihne upratať celú vašu domácnosť. Kvalitná batéria vyniká svojou dlhou životnosťou, vysokým výkonom, stabilným cyklom a zároveň svojou bezpečnosťou. Batéria LG BYD sa využíva tiež v automobilovom priemysle, čím vám zaručuje vysoký výkon. Ak klesne kapacita batérie pod 15 %, vysávač Concept VR3100 sa sám vráti do dokovacej stanice.

Kefy na perfektné upratovanie

Robotický vysávač Concept VR3100 je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefami. Špirálová kefa v kombinácii so štetinami a gumovými lamelami je ideálna na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Vďaka bočným kefkám má robot Concept VR3100 ešte väčší záber pri vysávaní. Dokonale tak uprace aj ťažko prístupné miesta ako sú rohy miestností, nábytkov či priestory okolo stien.

Carpet Turbo na perfektne uprataný koberec

Máte doma koberce? Potom pre vás máme skvelú správu. Robotický vysávač Concept VR3100 má k dispozícii funkciu Carpet Turbo, ktorú môžete využiť v prípade, že máte v robote vloženú Carpet kefu. Vo chvíli, keď vysávač Concept nabehne na koberec, automaticky sám zvýši sací výkon na maximum a perfektne ho vysaje. Potom, čo z koberca opäť zíde, vráti sa vysávač Concept VR3100 späť na pôvodnú hodnotu.

Inteligentná aplikácia na ovládanie robota Concept VR3100

Aby ste mali vášho robota Concept VR3100 vždy pod kontrolou, ľahko ho môžete ovládať pomocou inteligentnej aplikácie Concept Robot, ktorá je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS a Android. Aplikácia je plne v českom jazyku, takže je použitie úplná hračka. Pomocou aplikácie Concept si ľahko naplánujete upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek budete potrebovať. Zistíte tiež koľko toho robot Concept VR3100 upratal a kde sa práve nachádza. Táto aplikácia je skvelá, pretože vám umožní robota ovládať z práce, dovolenky či z kaviarne. Akonáhle prídete domov, budete mať dokonale uprataný celý váš domov. Ak však nie ste priaznivci inteligentných aplikácií, použite priložený diaľkový ovládač.

ROOMPLAN plánovač do každého detailu

Pomocou praktickej funkcie ROOMPLAN budete mať upratovanie naplánované do každého detailu. V aplikácii si nastavíte presný čas upratovania alebo si môžete sami vyznačiť upratovaciu zónu, režim upratovania alebo úroveň sacieho výkonu. Potom, čo nastavíte všetky detaily, robot Concept VR3100 sa o ostatné už postará sám. V daný čas sa sám spustí, začne upratovanie a po upratovaní sa vráti späť do nabíjacej stanice.

Funkcia Total Surface

V prípade, že sa robot Concept VR3100 vybije v priebehu upratovania, sám vďaka funkcii automatického pokračovania Total Surface vyhľadá nabíjaciu stanicu. Tam sa plne nabije a potom vyjde a bude pokračovať presne tam, kde prestal. Váš domov tak bude vždy dokonale uprataný.

Kompletné automatické upratovanie

Robotický vysávač Concept VR3100 je vybavený režimom kompletného automatického upratovania, ktorý prehľadá a zároveň vygeneruje mapu, ktorú si rozdelí na menšie zóny. Jednotlivé zóny následne jednu po druhej dôkladne vysaje pozdĺž stien, a potom ich vysaje aj v líniách a uprace zvyšné priestory. Potom, čo robotický vysávač Concept VR3100 dokončí upratovanie, vráti sa späť do nabíjacej stanice.

Concept VR3100 ponúka zóny upratovania

Vysávač Concept VR3100 je vybavený zónovým režimom, ktorý uprace vašu domácnosť len tam, kde naozaj potrebujete. Nemusíte tak čakať, kým uprace celý byt. Vysávač Concept VR3100 dokáže definovať a pomenovať až 15 zón vrátane zakázaných oblastí. V zvolenej zóne robot Concept uprace rovnakým spôsobom ako pri automatickom upratovaní. Túto skvelú funkciu oceníte predovšetkým v prípade, že nechcete, aby vám v režime vytierania nešiel na koberce alebo miesta, kam nechcete. Využiť môžete aj praktickú funkciu DOUBLE, kedy robot Concept VR3100 po dokončení bežného upratovania zopakuje upratovanie v líniách naprieč svojej prvotnej dráhy a TURBO, ktorá zvýši sací výkon na najvyšší stupeň.

Lokálny režim na upratovanie menších plôch

Okrem iného môžete využiť tiež lokálny režim, ktorý slúži predovšetkým na upratovanie menších plôch. Jednoducho možno tento režim spustiť priamo na vysávači Concept VR3100. Robot na stredný sací výkon vykoná dvojaké upratovanie v oblasti 2 × 2 m so stredom vo svojej štartovacej polohe. Aby ste dosiahli starostlivejšie upratovanie, ľahko určíte pomocou aplikácie bod na mape a aktivujete upratovanie v TURBO režime. Vysávač Concept VR3100 prejde na miesto, ktoré si určí ako stred. Následne vykoná upratovanie s maximálnym výkonom v oblasti 1,5 × 1,5 m.

Vysávač Concept VR3100 s tichým režimom

Concept VR3100 je vybavený tichým režimom, ktorý si môžete sami nastaviť v prípade, že nechcete byť rušení pri vašom obľúbeného programe či filme. Všetky hlasové oznámenia sa vypnú, takže vás nebudú nijako obťažovať. Počas aktivovaného tichého režimu nebude robot Concept VR3100 vykonávať naplánované upratovanie.

Concept VR3100 využijú aj alergici

Robotický vysávač VR3100 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.


Príslušenstvo:

  • Nabíjacia stanica
  • CARPET hlavná kefa
  • 2× HEPA filter 13 + penový filter
  • Diaľkové ovládanie s displejom
  • Čistiaca kefka
  • 4× bočná kefa
  • 1× textília na umývanie + 1× náhradná



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Počet bočných kief 2
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Indikátor nabíjania, Regulácia výkonu
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 180 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Na podlahu/koberce, Na čistenie prístroja, Bočná, Univerzálna
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Zásobník na nečistoty na vysávanie

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 64 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 35 cm
Výška 10 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 3,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CORV935
Produktové číslo:  VR3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14