Obnoviť stránku

Voodoo Amazonka

Voodoo Amazonka

Amazonka
Význam bábiky:
Túžite byť silná, mať rozhodujúcu moc vo všetkých dôležitých záležitostiach, dokázať, aby vám muži podľahli a oddali sa Vám?S bábikou voodoo Amazonka sa muži okolo vám premení v baránky, budú očarení Vašou osobou, Vašej krásou, Vašej odhodlanosťou, budú vás milovať.Len opatrne, aby to na vás nebolo príliš.Užívajte bábiku s mierou.Nepohrávejte si bezhlavo s city mužov.
Nie je úplne overené, či Amazonky v histórii existovali.Čo sa traduje, že boli bojovné, krásne a statočné ženy, ktoré sa nevyhýbali mužskému údelu - boji.Muži sa odlišovali od dnešných mužov, starali sa oo domácnosť, zatiaľ čo ženy naprbránili domov.
Úplne jedinečný, originálny a skvelý darček pre toho, kto po niečom túži.Ruku na srdce:každý z Vás má prianie, či už sú vyrieknuté, či tajná, či už sú materiálne a éterická.Urobte radosť Vašim blízkym, kamarátom, ale aj sebe s Voodoo bábikami. Vyberte tú pravú bábiku, ktorá Vám alebo Vašim blízkym prinesie magickú energiu, ktorá sa bude hodiť k Vám alebo Vašim blízkym.Voodoo bábika Vám pomôže svojou čarovnou mocou a tajné sny sa vďaka nej splní.Nezabudnite, že Voodoo bábiky môžu svojou magickou silou na vás pôsobiť vtedy, ak Vy v nich veríte.

Kód:  PL352g4
Produktové číslo:  56957
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16