Obnoviť stránku

ALBI

Najlepšie hry Albi – Kúzelné čítanie, chemické laboratórium a ďalšie!

Albi: Hry a darčeky pre všetkých

Albi je tradičná česká spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1991. A za ten čas sa stala súčasťou takmer každej českej rodiny. Vďaka svojim hrám a darčekom v ľuďoch prebúdza humor a radosť. Ponúka rôzne typy hier. Špecializuje sa na vývoj nových vzdelávacích a zábavných konceptov pre deti. Snaží sa robiť také hry, ktoré (nielen) u detí podporujú zvedavosť, pamäť, alebo napríklad komunikáciu.

Albi kúzelné čítanie – v balení je Albi ceruzka s knihou

Vzdelávacie hry od Albi

Ak hľadáte pre svoje deti zábavu, ktorá so sebou zároveň prináša poučenie a rozšírenie obzorov, sú vzdelávacie hry Albi pre vás to pravé. Kúzelné čítanie od Albi je verným kamarátom detí a nenahraditeľným pomocníkom rodičov, ktorého si obľúbili v mnohých, nielen českých, rodinách. Vďaka elektronickej Albi ceruzke knihy rozprávajú zaujímavé príbehy a pútavou formou naučia veľa užitočných informácií. Ďalšou možnosťou ako deti zabaviť, sú kvízy, hádanky a hry, ktoré zastrešuje múdra a vynaliezavá chobotnica Kvído.

Albi hry zabavia každého

Albi neponúka len vzdelávacie hry. Vyberať si môžete z veľkého množstva ďalších typov. Chcete rozšíriť svoje vedomosti zábavnou formou? V Albi nájdete mnoho vedomostných hier. Na spoločný čas s vašimi najbližšími sú tu rodinné hry. Kvízové hry otestujú vaše znalosti z najrôznejších oblastí. Ak chcete spestriť posedenie s priateľmi alebo rodinou, sú párty hry z Albi to pravé. Čo si takto okoreniť večer s vašou láskou? S partnerskými hrami od Albi vstúpite do sveta vášne a fantázie. Zažite zábavu s hrami od Albi.

Albi hry
Hrejivé plyšové hračky Albi

Hrejivé plyšové hračky od Albi uľavia od bolesti a zahrejú zároveň

Na chvíle odpočinku, na zahriatie aj pomoc pri bolesti bruška alebo svalov. Presne pre to sú tu pre vás Warmies – hrejivé plyšové hračky od Albi. Majú 100 % prírodnú náplň z prosa a ľanových semienok a vy ich tak môžete nahriať v mikrovlnke v chladných zimných večeroch alebo schladiť v chladničke na horúce letné noci. Vďaka levanduli priamo z Provence krásne voňajú a majú upokojujúce účinky.

Spresniť parametre
486 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03