Obnoviť stránku

VIKING

viking

VIKING: každý niekedy potrebuje nabiť!

Značka VIKING Technology sa zaoberá predovšetkým výrobou a distribúciou nabíjacích zariadení vhodných na každú príležitosť. Okrem toho na trh dodáva aj solárne kamery pre zabezpečenie, vonkajšie LED osvetlenie, solárne panely a mnohé ďalšie elektronické príslušenstvo. VIKING predstavuje prestížnu úroveň tovaru a zakladá si aj na poskytovaní autorizovaného servisu pre svoje produkty priamo v Českej republike. Hľadáte produkty, ktoré vás nesklamú? Zvoľte produkty VIKING.

  • Vysoká kvalitaNadštandardná kvalita a spoľahlivosť je pre VIKING na prvom mieste.
  • Energia pre všetkýchKaždý niekedy potrebuje nabiť, váš VIKING!
  • Autorizovaný servisServisný tím pre SR, ČR a HU. Opraví, poradí a je tu vždy pre vás!
Solárne nabíjanie Viking na cestách

Nestrácajte energiu na cestách, zvoľte VIKING

V dnešnom svete potrebuje každé malé aj veľké zariadenie stále viac energie. Buďte vždy pripravení! Produkty VIKING udržia všetky vaše elektronické zariadenia v prevádzke aj mimo dosahu elektrickej siete. Či už si užívate rodinný výlet, oslavujete v záhrade, alebo odpočívate pri rybolove, nemusíte sa báť, že vám dôjde šťava. Vyberte si zo širokej ponuky produktov toho najlepšieho VIKINGA pre vás.

VIKING pre všetkých

Široká ponuka príslušenstva VIKING za dostupné ceny znamená energiu pre všetkých. Zaobstarajte si smart USB chargery, aby ste už doma nemuseli zvádzať boj o voľnú zásuvku. Môžete si tiež vybrať z radu USB kľúčov, ktoré je možné vložiť ako do počítačov, tak do smartfónov, vďaka ktorým si svoje dáta môžete zálohovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Viking nabíjanie
Zabezpečenie Viking – kamera

VIKING – bezpečnosť na prvom mieste

Odolné vonkajšie LED svetlá VIKING zaistia úplný prehľad o dianí okolo vášho domu. Tieto svetlá sa samy nabíjajú solárnou energiou a vďaka pohybovým senzorom vám vždy posvietia na cestu. Pre dodatočný pocit bezpečia sú tu potom solárne kamery VIKING, ktoré neustále sledujú situáciu pred vašimi dverami, a navyše vám dovolia komunikovať so zvanými alebo aj nepozvanými hosťami.

Nabíjanie VIKING – do práce s energiou

Kedy inokedy potrebujete viac energie ako pri práci. Spoľahnite sa na značku VIKING, ktorá vám umožní pohodlne pracovať aj mimo kancelárie. Notebooková powerbanka vám zaistí dostatok energie pri pracovných cestách a bezdrôtové klopové mikrofóny VIKING pomôžu pri online schôdzkach, tvorbe webinárov či natáčaní videí.

Nabíjanie Viking v práci
Spresniť parametre
107 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07