Obnoviť stránku

Topdon TCView TC001 termálna infra kamera

4,8 33 hodnotení
242,90 €

Topdon TCView TC001 termálna infra kamera

Urobte z vášho smartfónu inteligentnú termokameru

Urobte z vášho smartfónu s USB-C portom vreckovú termokameru. Topdon TCView TC001 jednoducho pripojíte k vášmu telefónu a vy môžete ihneď zhotovovať termo snímky čohokoľvek budete potrebovať. Odhaľte napríklad tepelné úniky vo vašej domácnosti a ušetrite peniaze. V spolupráci s aplikáciou Thermal Imaging App si môžete prezerať urobené snímky s hodnotami v reálnom čase, vytvárať grafy s vývojom teploty a mnoho ďalšieho. Topdon TCView TC001 pracuje v rozsahu teplôt od -20 do 550 °C. Termokamera je kompatibilná s mobilnými telefónmi so systémom Android a počítačmi aj notebookmi s Windows.

Vysoká miera detailov aj čistota zobrazenia

Termokamera Topdon TCView TC001 zvláda meranie v rozsahu od -20 °C do 550 °C. Ľahko ju tak môžete použiť na meranie teploty predmetov a rôznych povrchov, detekovať únik tepla a pod. Devízou termokamery je čistota zobrazenia s veľmi vysokým IR rozlíšením 256 × 180 px. Šošovka použitá v termokamere Topdon TCView TC001 vám umožní rotovať s obrazom a ďalšie funkcie vylepšenia zobrazenia.

Kompatibilný so systémom Android aj PC

Termokameru Topdon TCView je možné prepojiť s vašim mobilným telefón s OS Android aj s PC alebo notebookom s Windows. V aplikácii Thermal Imaging App si môžete prezerať termo snímky v reálnom čase aj s aktuálnymi teplotami. Následne môžete vytvárať presné teplotné grafy. Upraviť je možné aj teplotný rozsah merania, a to napríklad na priamke, niekoľkých priamkach, vo vybranej oblasti alebo hneď na niekoľkých bodoch súčasne.

Unikátna termokamera v odolnom a kompaktnom prevedení

Kompaktné rozmery a ľahké, odolné hliníkové puzdro vám umožnia si vziať termokameru Topdon TCView TC001 všade so sebou. Práve hliníkové puzdro odolá pádu kamery z výšky až 1 metra. Výrobca použil pri termokamere unikátnu technológiu vylepšenia obrazu, vďaka ktorej obsahuje 10 druhov farebných paliet s možnosťou úpravy ostrosti, kontrastu aj zobrazenia obrazu v obraze.

Kľúčové vlastnosti termokamery Topdon TCView TC001

  • Termokamera Topdon TCView TC001 umožní presné meranie teploty
  • Rozsah merania od -20 °C do 550 °C
  • Prednastavený teplotný rozsah slúžiaci na automatickú detekciu a hlásenie abnormálnych teplôt
  • Údaje o teplote je možné zaznamenať pomocou aplikácie a zobraziť graf teploty v reálnom čase
  • Všetky údaje sa zobrazia na prehľadnom displeji s rozlíšením 256 × 180 px
  • Odolné hliníkové puzdro odolá pádu až z 1 metra
  • Kompaktné prevedenie umožní termokameru Topdon TCView TC001 ľahko prenášať
  • Ideálne na detekciu úniku tepla z obytných priestorov, opravy v domácnostiach, poľnohospodárstve i servisoch.
  • Aplikácia v češtine na prepojenie s mobilnými telefónmi, PC aj notebookmi na stiahnutie TU

Parametre a špecifikácia

Konektor

Konektory USB-C
Kód:  VKNGk1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TCVIEW01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14