Obnoviť stránku

ViewSonic M2W

1,0 1 hodnotení
613,90 €

ViewSonic M2W

Prenosný inteligentný projektor s HD Ready rozlíšením a reálnymi farbami

Chcete si vychutnať premietanie aj na cestách? Projektor ViewSonic M2W má kompaktné rozmery, nízku hmotnosť a je možné ho napájať aj z powerbanky s USB-C. M2W ponúkne HD Ready rozlíšenie a svietivosť 1 700 LED lúmenov (700 ANSI lúmenov), vďaka čomu si vychutnáte kvalitný obraz nech ste kdekoľvek. Projekčný obraz ľahko nastavíte vďaka úprave štyroch rohov aj lichobežníkového skreslenia H/V. Technológia Cinema SuperColor+™ reprodukuje verné a živé farby pokrývajúce 125 % štandardu Rec.709. V prenosnom projektore sú zabudované reproduktory Harman Kardon. LED technológia lampy má vysokú životnosť, ktorá sa pohybuje až na úrovni 30 000 hodín. S inteligentnými funkciami pripojenia môžete na projektore zrkadliť obrazovku, cez Bluetooth k projektoru pripojiť svoje slúchadlá, alebo cez USB-C priamo streamovať obsah napríklad z konzol Nintendo Switch.

Kľúčové vlastnosti DLP LED projektora ViewSonic M2W

  • Svietivosť 1 700 LED lúmenov/700 ANSI lúmenov
  • Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a možnosť napájania z powerbanky umožnia vziať si video projektor so sebou na cesty
  • Jednoduché nastavenie vďaka automatickému zaostreniu
  • Možnosť bočnej projekcie s korekciou lichobežníkového skreslenia H/V a štyroch rohov
  • Projektor ViewSonic má zabudované duálne reproduktory Harman Kardon
  • Svetelný zdroj so životnosťou až 30 000 hodín vďaka LED technológii
  • Možnosť zrkadlenia obrazovky cez WiFi a Bluetooth In & Out
  • Technológia Cinema SuperColor+™ reprodukuje verné a živé farby
  • Zo vzdialenosti 2,6 m vytvoríte až 100“ uhlopriečku
  • Cez aplikáciu je možné ovládať projektor pomocou smart zariadenia (obe zariadenia musia byť pripojené k rovnakej WiFi)
  • Plynulo nastaviteľný stojan umožní prispôsobiť si uhol projekcie
  • Integrovaná 10 GB pamäť

Kompaktné rozmery pre pohodlné prenášanie

Prenosný projektor ViewSonic M2W môžete jednoducho zbaliť do tašky a vziať si ho kamkoľvek so sebou. Tento model môžete navyše nabíjať z powerbanky cez USB-C. Pre správne napájanie je potrebné, aby mala powerbanka výkon aspoň 45 W a podporovala výstup protokolu Power Delivery (PD).

Bezlampové vyhotovenie s dlhou životnosťou

LED technológia použitá v projektore ViewSonic M2W vám zabezpečí až 30 000 hodín prevádzky bez nutnosti výmeny. Svojím vyhotovením je video projektor ekologickejší a takmer bezúdržbový.

Video projektor ViewSonic M2W vyniká verným podaním farieb

Vďaka patentovanej technológii Cinema SuperColor+™ sa môžete tešiť na verné a živé farby. Vďaka 125 % Rec.709 sa na projektore ViewSonic M2W dočkáte jedinečného filmového zážitku.

Premietačka ViewSonic M2W má ozvučenie z dielne Harman Kardon

V premietačke sú integrované duálne reproduktory, ktoré boli upravené spoločnosťou Harman Kardon. Môžete sa tak tešiť na ostrý a čistý zvuk. Sledovanie filmov, alebo počúvanie hudby bude na projektore ViewSonic M2W skvelý zážitok.

Skvelý obraz zo všetkých uhlov

Jednoduché nastavenie obrazu je zabezpečené automatickým zaostrením pomocou presného zamerania vzdialenosti na ľubovoľnom povrchu. Video projektor ViewSonic M2W je možné postaviť aj tak, aby na projekčnú plochu premietal z uhla. Úpravu obrazu potom vykonáte nastavením lichobežníkového skreslenia H/V a štyroch rohov. 

Jednoduchšie nastavenie vďaka digitálnemu zoomu

Projektor ViewSonic M2W ľahko prispôsobíte miestnosti vďaka krátkej projekčnej vzdialenosti a digitálnemu zoomu. Tešiť sa môžete až na 100“ uhlopriečkou zo vzdialenosti 2,6 m. Premietaný obraz môžete zväčšiť tak, aby zodpovedal veľkosti obrazovky bez nutnosti s projektorom ViewSonic M2W hýbať. Digitálny zoom umožní 0,8 až 1-násobné zväčšenie.

Ľahko nastaviteľný stojan

Prispôsobte si projekčné uhly vašim preferenciám, alebo dispozíciám vašej miestnosti. Stojan s plynulým chodom vám umožní na projektore ViewSonic M2W ľubovoľne nastaviť uhol projekcie.

Zrkadlenie obrazovky zo smart zariadení

Ak je projektor ViewSonic M2W aj vaše inteligentné zariadenie (podpora telefónov iPhone a Android), môžete zdieľať obrazovku z telefónu na projekčnej ploche projektora. Vďaka 5 GHz WiFi bude zrkadlenie obsahu jednoduché a rýchle.

Použite video projektor ViewSonic ako Bluetooth reproduktor

Video projektor ViewSonic M2W nemusíte nutne využívať iba na sledovanie filmov a seriálov, ale môžete ho ľahko využiť ako praktický Bluetooth reproduktor na prehrávanie obľúbených playlistov. Pri sledovaní obsahu, alebo hraní hier môžete zase k projektoru ViewSonic M2W pomocou Bluetooth ľahko pripojiť vaše obľúbené bezdrôtové slúchadlá.

Projektor ViewSonic M2W je možné ovládať prostredníctvom smartfónu

Nainštalujte si do svojho smartfónu aplikáciu ViewSonic vCastSender a ovládajte prehrávanie a funkcie projektora ViewSonic M2W. Mobilný telefón vám tak poslúži ako alternatívny a vysoko výkonný diaľkový ovládač. Bude potom pre vás aj jednoduchšie napísať si to, čo hľadáte. Na fungovanie je potrebné, aby bol telefón aj projektor ViewSonic M2W pripojený k rovnakej sieti WiFi.

Streamovanie obsahu cez USB-C

Zdieľajte ľubovoľný obsah zo svojho telefónu aj iného mobilného zariadenia pomocou USB-C konektora a súčasne ho nabíjajte. Kochajte sa videami, FaceTimujte s priateľmi, alebo hrajte hry z konzoly Nintendo Switch na veľkej obrazovke.

*Zariadenie musí podporovať streamovanie videa cez USB-C.
*Používatelia iPhonov a iPadov potrebujú autorizovaný adaptér Lightning na HDMI.

Skvelá konektivita s funkciou Plug & Play

K projektoru ViewSonic M2W jednoducho pripojíte ďalšie zariadenia vďaka širokej škále portov – USB-C, HDMI, micro SD a čítačky USB-A. Funkcia Plug & Play uľahčí prepojenie, pretože nemusíte nič zložito nastavovať. Projektor ViewSonic M2W disponuje zabudovaným úložiskom s 10 GB kapacitou, vďaka čomu môžete vložiť obľúbený obsah do projektora.

Špecifikácia projektora ViewSonic M2W

  • 1. Objektív
  • 2. IR prijímač
  • 3. Kamera s automatickým zaostrením
  • 4. Snímač automatického zaostrenia
  • 5. Flexibilne nastaviteľný stojan
  • 6. HDMI
  • 7. LED indikátor
  • 8. Tlačidlo napájania
  • 9. Zvukový výstup
  • 10. USB-C (5V/0,5A)
  • 11. Micro SD
  • 12. Vstup DC
  • 13. Čítačka USB (5 V/1,5 A)

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 800 px
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 3 000 000:1

Projekčná plocha

Maximálna uhlopriečka obrazu 150 cm (59,06 ")

Technológia

Zdroj svetla LED
Svietivosť 700 ANSI lm (560 ISO lm)
Svietivosť v ECO 700 ANSI lm
Životnosť 30 000 h (1 250 d)
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 71 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
HDMI 1 ks
Ďalšie pripojenie USB 2.0, Slúchadlový výstup, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatné vstupy/výstupy WiFi

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl, Na stenu
Funkcie 3D, 3D ready, Prehrávač multimédií, Napájanie z USB
Výbava OS Android, Reproduktory, Vnútorná pamäť, Čítačka pam. kariet, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 22,5 cm
Výška 5,7 cm
Hĺbka 22,5 cm
Hmotnosť 1,35 kg
Kód:  WV364ra
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  M2W

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01