Obnoviť stránku

VICTORIA

Victoria

VICTORIA: Všetko, čo potrebujete v práci, doma a v škole!

VICTORIA je značka, ktorá predstavuje kvalitné, ekologické a cenovo dostupné produkty pre každého – profesionálov, študentov, školákov aj domácu kanceláriu. Jej produkty už od roku 1993 navrhujú odborníci a fanúšikovia kancelárskeho tovaru. Dôverujte VICTORIA, značke s modrým koňom.

Victoria office organizácia

VICTORIA Office – organizácia kancelárie

VICTORIA ponúka kvalitné, estetické a cenovo dostupné produkty skvelé pre prehľadnú organizáciu pracovného miesta. V ponuke nájdete kancelárske papiere, archivačné výrobky v príťažlivých farbách, bločky, zošity a stovky ďalších. Produkty VICTORIA sú ideálnou voľbou, ak si potrpíte na organizáciu a úhľadnosť v práci či doma.

VICTORIA prezentačné produkty

Urobte skvelý dojem s výrobkami VICTORIA! Značka ponúka obrovskú škálu prezentačných produktov, vďaka ktorým oslníte počas každej prezentácie. Vyberte si z korkových, bielych, čiernych aj magnetických tabúľ v rôznych veľkostiach podľa vašich predstáv. VICTORIA ponúkne tiež kvalitné flipcharty, popisovače, magnety, post-it bločky a mnoho ďalšieho.

Victoria prezentačné produkty
Victoria office príslušenstvo

VICTORIA office príslušenstvo

Aj malé veci môžu priniesť veľké zmeny, a preto VICTORIA ponúka nespočetné množstvo kancelárskych doplnkov. Nožnice, sponky, klipy, drôtené výrobky, zakladače a veľký výber ďalšieho príslušenstva, vďaka ktorému už nebudete nikdy márne hľadať dôležité dokumenty alebo písacie pomôcky.

Spresniť parametre
246 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13