Obnoviť stránku

Vergnano Biologica, zrnková, 1000 g

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vergnano Biologica, zrnková, 1000 g

Každý z nás určite pozná ten okamih, kedy sa cítite vyčerpaní a bez energie. Najlepším spôsobom ako zlomiť tento nedostatok plynúci z prepracovania alebo nedostatku spánku je šálka výbornej kávy. Nie je tajomstvom, že pri vypití hoci len jediného hltu tohto nápoja sa zostrujú vaše zmysly a vlieva sa vám energia späť do žíl.

Káva s vôňou Latinskej Ameriky

Biologické zrnká pochádzajúce z eko fariem vám prinášajú ten najväčší pôžitok z pitia silnej kávy. Kávové zrná Arabica sú zbierané na poliach v Strednej a Latinskej Amerike, potom sú rozomleté a doručované priamo na váš stôl. Uzatvárateľné balenie zaručí neopakovateľnú vôňu a arómu pri každom otvorení. Uvarte si šálku dobrej kávy a nechajte sa unášať na obláčiku vôní ďalekých krajín. Nielen že vás jediná šálku tohto nápoja postaví na nohy a vleje energiu do únavou zmietaného tela, ale môžete si tiež užívať bohatú penu, ktorá bude láskať vaše pery. Káva je na váš stôl dodávaná v baleniach s objemom jeden kilogram.

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Južná Amerika, Stredná Amerika

Vlastnosti

Vlastnosti BIO

Balenie

Počet porcií 100
Počet balení 1

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g

Počet porcií

Počet porcií 100 porce

Typ nápoja

Typ nápoja Nemliečne kávové nápoje
Určenie Espresso

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod kávy Južná Amerika, Stredná Amerika

Veľkosť šálky

Veľkosť šálky Espresso
Kód:  KAV0014
Produktové číslo:  008-000186

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02