Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Verbatim 2,5" Store ’n’ Go USB HDD 1,5 TB Gen2 – čierny

4,9 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Verbatim 2,5" Store ’n’ Go USB HDD 1,5 TB Gen2 – čierny

Dizajnovo prepracovaný 2,5" externý disk od firmy Verbatim. Svojimi rozmermi je ideálny pre cestovanie. Poskytne vysokú kapacitu 1,5 TB, pomocou ktorej môžete uložiť aj objemnejšie dáta, či sú to videá, filmy, zálohy diskov a iné. Disk aj dátový kábel je vybavený rýchlym rozhraním USB 3.0 (Type-A). Port je samozrejme kompatibilný so starším USB 2.0. V rámci prídavného softvéru sa k disku dodáva praktický program pre zálohovanie dát.

Kľúčové vlastnosti

  • Značná kapacita v kompaktnom disku
  • Rýchle rozhranie USB 3.0 so spätnou kompatibilitou
  • Jednoduché zálohovanie dát s aplikáciou Nero
  • Nízka spotreba a vyššia životnosť s úsporným režimom

Úspora so „zeleným tlačidlom“

Podobne ako ostatné disky Verbatim radu 'n' go je disk vybavený programom Green Button. Táto technológia rapídne zvyšuje životnosť disku a znižuje spotrebu energie. V prípade, že je táto funkcia aktívna, disk prejde do úsporného režimu (zastaví sa platňa disku) vždy po určitej dobe nečinnosti. Môžete si vybrať z troch variantov tohto režimu podľa svojich potrieb.

Softvérové vybavenie

V prípade, že chcete disk využiť ako zálohu počítača, určite oceníte šikovný nástroj Nero BackItUp Essentials. S ním môžete vytvoriť zálohu pevného disku, či už manuálne alebo automaticky po dlhšom časovom úseku. Vaše súbory a dáta z programov budú stále chránené a nestratíte ich pri poruche počítača.

Daný program funguje iba na operačných systémoch Windows! 

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 500 GB (1,5 TB)
Kapacita disku 2 048 GB (2 TB)

Rozmery

Šírka 119 mm (11,9 cm)
Výška 14,5 mm (1,45 cm)
Hĺbka 81 mm (8,1 cm)

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor Micro USB-B
Materiál Plast
Obsah balenia Kábel

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DY312n3f
Produktové číslo:  53226
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06