Obnoviť stránku

Verbatim 2,5 Store 'n' Go Gaming USB HDD 500GB

5 4 hodnotení

Verbatim 2,5 Store 'n' Go Gaming USB HDD 500GB

Externý USB disk s kapacitou 500 GB, ktorý je prispôsobený na potreby počítačových hráčov - ponúka rýchly prevádzku a dostatočnú kapacitu. Je ľahko prenosný, a tak si ho môžete vziať so sebou na LAN party či ku kamarátovi. Vďaka veľmi ľahkému pripojeniu na počítač ho navyše zvládne vykonať doslova každý - pevný disk totiž stačí zapojiť len do USB rozhrania na počítači a počas niekoľkých málo sekúnd sa ihneď zobrazí. Potom už je možné s ním pracovať, ako s bežným pevným diskom v počítači. Vďaka vysokej kapacite disk navyše pojme veľké množstvo najrôznejších dát.

Táto verzia disku samozrejme podporuje najnovšie vysokorýchlostné rozhranie USB 3.0, vďaka čomu je možné spúšťať hry priamo z tohto disku. Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam sa žiadne oneskorenie v prenose nekoná a všetko funguje plynule. Disk je navyše kompatibilný s Xbox One a Xbox 360.

Doplňujúce informácie:

Farebné vyhotovenie:
grafitovo sivé

Požiadavky pre systém:
Port USB 3.0 / 2.0
Windows 2000 / XP / Vista / 7/8
Mac OS X 10.1 a novšie
Linux kernel 2.6 a vyššie
Softvér Nero nie je kompatibilný so systémom Mac OS.

Obsah balenia:
Externý USB pevný disk
USB 3.0 kábel
Príručka rýchleho spustenia

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 121 mm (12,1 cm)
Výška 15 mm (1,5 cm)
Hĺbka 80 mm (8 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 150 g (0,15 kg)

Farba

Farba Sivá

Použitie

Použitie Externý
Kód:  DY307g3a
Produktové číslo:  53188
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14