Obnoviť stránku

Vention

Vention příslušenství

Vention – jasná voľba pre audio, video a dáta príslušenstvo

Vention je popredná značka na poli výroby príslušenstva pre audio, video a sieťové riešenia. Zakladá si na špičkovej kvalite svojich produktov a maximálnej spokojnosti zákazníkov. Spoločnosť Vention od svojho založenia v roku 2011 získala mnoho medzinárodných certifikátov a je držiteľom viac ako 600 patentov zahŕňajúcich inovatívny dizajn aj pokročilé technológie. Vďaka tomu sa sortiment teší veľkej obľube a neustále sa rozširuje či vylepšuje.

Vention audio a video

Vention – audio & video

Vention prináša rozsiahlu ponuku príslušenstva a káblov na prepojenie vašich zariadení na ten najlepší audiovizuálny zážitok. Okrem rôznych vyhotovení prepojovacích káblov, redukcií či adaptérov všetkých možných typov nájdete aj HDMI switche alebo externé zvukové karty s USB portom. Produkty značky Vention umožňujú rýchly prenos zvuku a obrazu v špičkovej kvalite.

USB a Ethernet káble Vention na bleskový prenos dát

Patch a Ethernet káble Vention sa vo svojej kategórii zaraďujú medzi najlepšie na trhu. Káble SSTP 8. kategórie s prenosovou rýchlosťou až 40 Gb/s oceníte nielen vo firme, ale aj doma. Prepojenie inteligentných zariadení zase sprostredkujú univerzálne USB káble 3. generácie alebo USB-C disponujúce efektívnejším nabíjaním a prenosovou rýchlosťou s hodnotou až 200 MB/s. S káblami Vention skrátka ušetríte čas aj nervy.

Vention káble
Vention USB príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo značky Vention

Vention neponúka len obyčajné káble, ale napríklad aj čítačky pamäťových kariet, Bluetooth adaptéry alebo USB huby umožňujúce nabíjanie a prepojenie väčšieho množstva zariadení. Nechýbajú však ani nástroje na organizáciu kabeláže, medzi ktoré patria sťahovacie pásky či držiaky káblov. Nech si zvolíte akékoľvek príslušenstvo Vention, vždy dostanete produkt s funkčným dizajnom a so zárukou kvality.

Spresniť parametre
1595 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08