Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Venom

Venom herné príslušenstvo
Venom herné príslušenstvo
Venom herné príslušenstvo

Príslušenstvo Venom by nemalo chýbať žiadnemu hráčovi

Príbeh firmy Venom začal v roku 1999 s cieľom vytvoriť herné príslušenstvo, ktoré obohatí herné zážitky a dá hráčom ešte väčšiu moc. Pôvodne sa do ich portfólia zaraďovali tanečné podložky a obaly na prenosné konzoly, ale dnes sa špecializujú aj na dobíjacie stanice a gripy na ovládače, alebo slúchadlá. Vďaka širokému výberu si navyše každý hráč nájde to správne herné príslušenstvo pre seba – Venom totiž myslí na hráčov PC, PlayStation, Xbox aj Nintendo Switch. Nabíjacie stanice sa chvália rýchlym dobíjaním a často pojmú dva ovládače zároveň. Unikátne Venom gripy sa potom vyznačujú textúrovaným povrchom a protišmykovou ochranou, ktorá zaručí naozaj pevné uchopenie. Povýšte svoje herné vybavenie na novú úroveň s príslušenstvom Venom.

Spresniť parametre
68 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17