Obnoviť stránku

VAVA VA-LTS005 ALR Gray 100" 16 : 9

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VAVA VA-LTS005 ALR Gray 100" 16 : 9

Zaobstarali ste si laserovú televíziu a chceli by ste zosúladiť dizajn vašej obývačky? S projekčným plátnom VAVA VA-LTS005 s pomerom strán 16:9 a tenkým hliníkovým rámom ho privediete k dokonalosti. Veľká, 100“ obrazovka nielenže skvele vyzerá, ale tiež sa veľmi ľahko inštaluje. Mriežková štruktúra ALR vám zaistí perfektný obraz v akúkoľvek dennú dobu vzhľadom na to, že odfiltruje až 92 % okolitého svetla. Projekčné plátno VAVA VA-LTS005 Gray len podčiarkne dokonalý 4K UHD obraz projektora VAVA. Široký pozorovací uhol dopraje pohodlné sledovanie filmov obľúbených v celej rodine.

Kľúčové vlastnosti rámového projekčného plátna VAVA VA-LTS005 Gray

  • Rámové projekčné plátno VAVA VA-LTS005 Gray
  • Vhodné pre laserové projektory
  • Veľká 100“ obrazovka
  • Plátno na projektor má tenký hliníkový rám
  • Pomer strán 16 : 9
  • Mriežková štruktúra ALR
  • Premietacie plátno odfiltruje 92 % okolitého svetla
  • Široký pozorovací uhol 160°
  • Jednoduchá inštalácia projekčného plátna VAVA VA-LTS005 Gray

Projekčné plátno VAVA VA-LTS005 s obrazovkou ALR

Projekčné plátno VAVA VA-LTS005 odmieta až 92 % okolitého svetla, čím obrazovka docieli perfektný obraz v každú dennú dobu. Farby tak zostávajú živé a hlboké. Plátno na projektor VAVA VA-LTS005 Gray skvele podčiarkne dokonalý 4K UHD obraz projektora VAVA na veľkej 100“ obrazovke.

Široký pozorovací uhol pre vaše pohodlie

V prípade, že sa vás pri sledovaní obľúbených programov zíde pri laserovej televízii viac, vôbec nezáleží na tom, kde sa v miestnosti práve nachádzate. Plátno na projektor VAVA VA-LTS005 Gray s ultra širokým pozorovacím uhlom - 160° vám totiž dopraje perfektný obraz v každej situácii. Pohodlne si tak vychutnáte prezeranie rodinných fotografií, nové filmy alebo hry s priateľmi.

Plátno na projektor VAVA VA-LTS005 Gray ľahko nainštalujete

Nainštalovať plátno na premietanie VAVA VA-LTS005 zvládnete v priebehu niekoľkých minút, a to len pár krokmi. Pomocou systému napnutia pružiny upravíte napätie obrazovky a vďaka háčikom na vzperách jednoducho pripevníte premietacie plátno na stenu. Ďalej sa už len pohodlne usadíte na gauč a vychutnáte si perfektný obraz vašich obľúbených filmov či seriálov.


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Umiestnenie Na stenu
Typ plátna Rámové

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna 100 " (254 cm)
Pomer strán 16:9
Šírka plátna 221,4 cm
Výška plátna 124,5 cm
Hmotnosť 15,2 kg

Farba

Farba plátna Sivé plátno
Farba okraja Čierne okraje
Kód:  WY004
Produktové číslo:  83-20000-030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18