Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Varné dosky AEG

AEG varná doska

AEG varná doska: navrhnutá pre moderné varenie

AEG varná doska vám pomôže s každodenným varením aj prípravou tých najlahodnejších delikates. Je mimoriadne rýchla, vyniká presným ovládaním a dokonale sa prispôsobí vašim potrebám. Indukčná varná doska AEG vďaka kompaktnému dizajnu hravo zapadne do každej modernej kuchyne. Jej intuitívne ovládanie bude bleskovo reagovať na všetky vaše požiadavky a urobí tak varenie zase o niečo jednoduchším.

AEG varná doska

Hob2Hood pre bezdrôtové prepojenie s digestorom

Vpustite do svojej kuchyne tie najmodernejšie funkcie a vychutnajte si skutočne inteligentné varenie. AEG varná doska vybavená funkciou Hob2Hood dokáže efektívne komunikovať s odsávačom pár. Inteligentný systém tak automaticky na začiatku varenia zapne a rozsvieti digestor, a potom nastaví odsávanie pary a zápachu podľa aktuálnej intenzity varenia. Vy tak nebudete strážiť dva spotrebiče zároveň, ale naopak sa môžete lepšie sústrediť na to, čo vás baví.

AEG varná doska pre rýchle, presné a ľahké varenie

Varenie má byť radosť, preto je AEG varná doska navrhnutá tak, aby ho čo najviac spríjemnila. Indukčná varná doska AEG ako jedna z mála na trhu disponuje mimoriadne komfortným samostatným ovládaním každej varnej zóny. A pretože v AEG dobre vedia, že každý z nás má pri varení svoje vlastné predstavy a požiadavky, ponúkajú aj varné dosky s možnosťou prepojenia varných zón (Bridge a FlexiBridge). Vďaka nim budete môcť využívať riad všetkých veľkostí a tvarov, komfortne a bez limitov.

AEG varná doska indukčná
>

Ako vybrať varnú dosku

Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04