Obnoviť stránku

Vankyo

Vankyo projektor

Vankyo projektory: Intuitívne, výkonné a kompaktné

Od svojho založenia v roku 2017 sa firma Vankyo, zaoberajúca sa výrobou projektorov, snaží neustále vyvíjať. Jej hlavným cieľom je priniesť ľuďom z celého sveta nezabudnuteľný vizuálny zážitok. Vďaka neustálej inovácii sa Vankyo stala jednou z najdôveryhodnejších značiek projektorov a zákazníci tak majú istotu, že získajú vždy prvotriedne produkty a služby.

Vankyo v630

Vankyo projektory na domáce kino – lacné a kvalitné

Vankyo projektory na domáce kino sú navrhnuté tak, aby boli šetrné k rozpočtu, ale zároveň nebola znížená kvalita a zážitok zo sledovania filmov. Kompaktný dizajn potom zaistí, že ich môžete umiestniť kamkoľvek v miestnosti, ktorú ľahko premeníte na kino. Vankyo projektory jednoducho pripojíte k počítaču, televízoru, mobilnému telefónu, tabletu alebo k herným konzolám. Zážitok si preto užijete nielen z filmov, ale aj z hrania hier.

Vankyo HD projektory pre lepší zážitok

HD projektory Vankyo ponúkajú natívne rozlíšenie 1 920 × 1 080 px, a tiež kontrastný pomer 5 000 : 1. Vďaka tomu bude obraz živý, ostrý a jasný, čím získate ten najlepší zážitok zo sledovania filmov. HD projektor taktiež umožní streamovať či hrať hry bez akéhokoľvek oneskorenia, a to všetko vo Full HD kvalite. Je kompatibilný s iOS aj Androidom a ľahko ho prepojíte s akýmkoľvek zariadením.

Vankyo v600
Vankyo Leisure 3

Prenosné projektory Vankyo sa zmestia aj do vrecka

Vďaka kompaktnému dizajnu sa prenosné Vankyo projektory ľahko zmestia aj do vrecka. Môžete si ich tak so sebou vziať na párty, piknik či ku kamarátom. Bezdrôtové pripojenie a vstavané 3 W stereo reproduktory zaistia, že si kvalitný a ničím nerušený obraz môžete prehrávať aj vonku. Prenosné projektory Vankyo navyše nie je potrebné inštalovať na strop, stačí ich umiestniť na stôl alebo tripod. 

Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01