Obnoviť stránku

Vango

Značka Vango

Vango – spoľahlivé outdoorové vybavenie

Škótska značka Vango s dlhoročnou tradíciou vyrába stany a kempingové vybavenie ako pre pohodové rodinné chvíľky, tak aj do extrémnych podmienok. Všetka výbava je navrhnutá skúsenými outdoorovými nadšencami, vďaka ktorým môže každý pocítiť kúzlo prírody na vlastnej koži. Značka Vango si zakladá nielen na spoľahlivých, kvalitných a použiteľných produktoch, ale aj na inovácii a dizajne. Zásadná je tiež udržateľnosť, a preto Vango recykluje a vdychuje svojmu outdoorovému vybaveniu nový život. Navyše ponúka unikátny rad EarthCollection, ktorý využíva látku vyrobenú z použitých plastových fliaš.

Rodinné stany Vango

Rodinné stany Vango na každú príležitosť

Rodinné stany Vango zaručujú maximálny komfort a špičkovú kvalitu. Vďaka celému radu štýlov si každý príde na svoje. Či už túžite po veľkom pevnom stane, alebo sa vám na spontánne výlety hodí stan kompaktnejších rozmerov, produkty Vango vyhovejú všetkým vašim potrebám. K dispozícii sú nielen stany tyčové, ale aj nafukovacie s priekopníckou technológiou AirBeam®. Väčšina stanov navyše ponúka patentovaný systém Vango TBS® pre vyššiu stabilitu stanu aj v nepriaznivých podmienkach.

Zažite veľké dobrodružstvá s malými stanmi Vango

Všetkým cestovateľom a dobrodruhom ponúka značka Vango praktické malé stany, ktoré sa chvália predovšetkým nízkou hmotnosťou, jednoduchou stavbou, spoľahlivosťou a kvalitnými tkaninami. Na náročné expedície sú v ponuke malé odolné technické stany, ktoré vás bude verne sprevádzať na všetkých vašich divokých cestách. Vango však myslí aj na nováčikov vo svete stanovania, tí môžu siahnuť po kvalitných kompaktných stanoch za skvelé ceny.

Vango malé stany
    Spacie vaky Vango

    Spacie vaky Vango: spánok v prírode ako v perinke

    Spacie vaky Vango sa postarajú o komfortný spánok na všetkých vašich túrach, festivaloch, či táboroch. A vyberie si každý. Čaká na vás široká škála kvalitných, cenovo dostupných spacákov, ktoré ľahko a rýchlo zbalíte do kompaktného balenia. Vyberať si môžete z rôznych strihov, materiálov a veľkostí. Navyše vás určite potešia prvotriedne výplne a vynikajúce tepelné vlastnosti. Tí, ktorí si potrpia na udržateľnosť, môžu siahnuť po spacích vakoch z radu EarthCollection.

    Spresniť parametre
    103 položiek
    Vango Birch 80 Table - Kempingový stôl
    Vango Birch 80 Table
    4,8
    72,90 €
    Na sklade > 5 ks
    Kempingový stôl – nosnosť 50kg, hmotnosť 6.66kg

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB14