Obnoviť stránku

URIAGE

URIAGE kozmetika z Termálnej vody URIAGE

Uriage – starostlivosť o pokožku celej rodiny

Termálna voda Uriage je súčasťou dermatologickej kozmetiky tejto značky už od roku 1992. V súčasnej dobe sa predáva vo viac ako 70 krajinách sveta v niekoľkých produktových radoch, v rámci ktorých sa značka zameriava nielen na bežnú starostlivosť, ale aj na špecifické potreby pokožky detí a dospelých. V portfóliu však nájdete aj produkty na ochranu pred slnkom alebo na intímnu hygienu. Termálna voda Uriage preteká geologickým podložím francúzskych Álp, čím sa z nej stáva aktívna a izotonická voda s obsahom minerálov 11 g/liter, a tým obohacuje zloženie prípravkov o svoje hojivé, ochranné a hydratačné účinky. Od inovatívnej starostlivosti značky Uriage tak môžete očakávať vždy to najkvalitnejšie zloženie.

URIAGE kozmetika na starostlivosť o pleť

Rozmaznávajte pleť s produktmi Uriage

Uriage Roséliane je perfektným riešením pre pokožku so sklonmi k začervenaniu a červenaniu. Pre zmiešanú a mastnú pleť používajte Uriage Hyséac, ktorý ponúka komplexný program starostlivosti na dosiahnutie bezchybnej pleti. Ochranu veľmi suchej až citlivej pokožky zase zaistí Uriage Cold Cream. Osoby s veľmi suchou až atopickou kožou môžu siahnuť po Uriage Xemosa, ktorý pleti poskytuje dlhotrvajúci komfort. Obľúbeným produktom je tiež Termálna voda Uriage v spreji určená na čistenie pleti, hydratáciu, fixáciu mejkapu, depiláciu a po oholení, ale aj na osvieženie po športe aj po soláriu.

Starajte sa o svoje telo s kozmetikou Uriage

Opravte svoju popraskanú kožu s produktovým radom Uriage Bariéderm. Dospelých aj deti ochránia pred slniečkom výrobky s označením Uriage Bariésun, ktoré zaisťujú vysoký stupeň bezpečia pri pobyte na slnku a sú vhodné pre všetky typy pleti. Uriage D.S. redukuje tvorbu lupín, šupín, svrbenie aj začervenanie kože v oblasti hlavy a zvyšku tela. Uriage Gyn-phy gél používajte na intímnu hygienu – zaistí dlhodobú sviežosť intímnym partiám, a to úplne bez parfumácie, bez mydla a bez parabénov. A ak vás trápi brnenie a svrbenie kože, pomôže vám Uriage Pruriced na upokojenie postihnutej oblasti.

URIAGE kozmetika na starostlivosť o telo
URIAGE kozmetika pre deti

Uriage Bébé – jemné a ľahko znášanlivé prípravky pre deti a bábätká

Produktový rad Uriage Bébé určený deťom predstavuje jemné prípravky s maximálnou znášanlivosťou. Vyznačujú sa vysokým obsahom Termálnej vody Uriage, ktorá zaisťuje hojivý efekt. Zahŕňajú napríklad krém na prebaľovanie, ochranný krém, hydratačné telové mlieko, šampón či umývací krém. Produktový rad sa súčasne zameriava na najčastejšie kožné problémy postihujúce tie najmenšie deti. Preto ponúka aj sprej na pokožku náchylnú na zapareniny, prípravok na podráždenú pokožku v okolí úst alebo krém na pokožku so sklonom k tvorbe mliečnych krúst.

Spresniť parametre
160 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19