Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Tyčové vysávače ETA

Tyčový vysávač ETA

Tyčové vysávače ETA – upratovanie je naša parketa

Predstavujeme vám tyčové vysávače ETA. Potrpíte si na stále čistú podlahu? Potom určite oceníte skladný vysávač, pri používaní ktorého vám nebude prekážať kábel. Jednoducho ho zostavíte a môžete sa ihneď pustiť do upratovania. A o jeho automatické napájanie sa následne postará dobíjacia základňa. Vďaka modelom s mopovacím nadstavcom nielen vysajete, ale aj efektívne umyjete podlahu. Väčšina z tyčových vysávačov ETA je vybavená aj kompaktnou ručnou jednotkou na upratovanie drobných nečistôt v kuchyni či v aute. Podľa konkrétneho modelu sa môžete tešiť aj na mnoho inteligentných funkcií a praktické príslušenstvo, ako sú napríklad LED diódy na hubici, sklopná rukoväť, rotačná kefa, štrbinová hubica či nadstavec na čalúnenie.

ETA tyčový vysávač 2 v 1

ETA Tyčový vysávač 2 v 1

Zabudnite na metlu, metličku a lopatku, ETA tyčový vysávač 2 v 1, ktorý okrem klasického vysávania ponúka aj ručnú jednotku, ich plne nahradí. Zametanie je únavné a víri sa pri ňom prach. ETA tyčový vysávač je pre dôkladné upratovanie vybavený HEPA filtrom, ktorý zachytí aj tie najmenšie čiastočky prachu a nečistôt. Ručnú jednotku ľahko vyberiete z tela vysávača jedným pohybom a vysajete napríklad omrvinky na gauči či jedálenskom stole.

Tyčový vysávač ETA aj umyje podlahu

Pokiaľ umývanie nepatrí medzi vaše obľúbené aktivity, uľahčite si prácu a kúpte si tyčový vysávač ETA s mopovacím nadstavcom. Ten stačí naplniť vodou a môžete upratovať. Okrem času ušetríte aj vodu, ktorej s mopovacím nadstavcom spotrebujete výrazne menej ako pri bežnom umývaní. A pre ľahké upratovanie celej domácnosti siahnite po vysávači ETA 3 v 1, s ktorým vysajete, umyjete a vďaka ručnej jednotke sa zbavíte aj drobných nečistôt a prachu.

Tyčový vysávač ETA s mopom
Tyčové vysávače ETA so špeciálnymi funkciami

Pre náročných

Značka ETA ponúka okrem klasických tyčových vysávačov a modelov s mopovacím nadstavcom či ručnou jednotkou aj unikátnych pomocníkov so špeciálnymi funkciami. Vysávače ETA Fortis a ETA Supersonic Wash, to sú hneď 4 funkcie v jednom. Obaja vysajú, umyjú a podlahu tiež vysušia. ETA Fortis navyše aj dezinfikuje a model Supersonic Wash hĺbkovo čistí a funguje aj ako ručná jednotka. ETA Magic Aqua Plus vykúzli čistý domov bez námahy. Vysajete s ním, umyjete, pomocou ručnej jednotky sa jednoducho zbavíte drobnejších nečistôt a pet nadstavec vám pomôže efektívne zozbierať zvieraciu srsť. Navyše vďaka naozaj silnému saciemu výkonu, účinnej filtrácii a funkcii UV sterilizácie odstránite všetku špinu, prach aj choroboplodné zárodky. A pokiaľ dávate prednosť čisteniu pomocou horúcej pary, siahnite po tyčovom vysávači s parným mopom a ručnou jednotkou ETA Steam Master. Okrem podláh sa skvele hodí aj na škáry v kúpeľni či kuchyni.

Spresniť parametre
17 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02