Obnoviť stránku

Úprava vzduchu BEURER

Beurer úprava vzduchu

Úprava vzduchu Beurer: Čistý a voňavý vzduch kdekoľvek

Značka Beurer prináša čerstvý vzduch a vôňu do obytných a pracovných priestorov. Zdravé vnútorné prostredie je totiž kľúčové, pretože ľudia trávia v priemere 90 % svojho života vo vnútri. Komplexný rad čističov, práčok, zvlhčovačov a odvlhčovačov vzduchu, meteorologických staníc a aróma difuzérov spoločnosti Beurer využívajúcich HEPA filter vám umožní výrazne zlepšiť vnútorné prostredie a vašu pohodu.

Baurer aróma difuzér

Aróma difuzéry Beurer

Spoločne s aróma difuzérmi Beurer a špeciálne vyvinutými aromatickými olejmi máte na dosah ruky hneď niekoľko príjemných, intenzívnych a nevtieravých vôní, a tak môžete svojmu domovu pridať nádych prírody, alebo si dopriať zaslúžený relax. Všetky vône predstavujú 100 % čisté a prírodné organické oleje, ktoré neobsahujú žiadne umelé prísady a sú rozpustné vo vode.

Čističe, práčky, odvlhčovače a zvlhčovače vzduchu Beurer

Čistý a optimálne vlhký vzduch prispieva k našej fyzickej aj psychickej pohode. V zime môže suchý a prašný vzduch vzniknutý vnútorným vykurovaním zaťažovať sliznice, spôsobiť prechladnutie alebo vyvolať alergie, nadmerná vlhkosť naopak môže vyvolať rôzne problémy od zatuchnutého pachu cez plesne po zdravotné problémy. Odvlhčovač, práčka a čistička vzduchu Beurer udržuje zdravý vzduch.

Čistička vzduchu Baurer
Teplomer Baurer

Teplomerné vlhkomery Beurer

Teplomerné vlhkomery Beurer vám zobrazia nielen aktuálnu, ale aj cielenú vlhkosť pre optimálne vnútorné prostredie, a tak sú vhodné na zabránenie nadmerne vlhkému vzduchu (aj pri použití zvlhčovača). Vlhkomery Beurer navodzujú príjemné vnútorné prostredie, ktoré vám pomôže nájsť vnútorný pokoj a pohodu. Doprajte si čerstvý vánok do kancelárie alebo do svojej vlastnej domácnosti.

>
Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03