Obnoviť stránku

Uniq

UNIQ banner

UNIQ – moderný a funkčný dizajn na každú príležitosť

Singapurská spoločnosť UNIQ prináša prémiové Apple príslušenstvo stvorené s dávkou vynaliezavosti, inovácie a s dôrazom na každý detail. Spoločným znakom všetkých produktov je použitie tých najkvalitnejších materiálov, či už ide o kožu, textíliu alebo plast. Aj vďaka tomu sú UNIQ kryty na iPhone, puzdrá na iPad či remienky pre Apple Watch funkčnými doplnkami, ktoré sa vášmu životnému štýlu prispôsobia v každej situácii.

UNIQ remienok pre Apple Watch

UNIQ remienky pre Apple Watch

UNIQ Dante sú Apple Watch remienky na zápästia všetkých veľkostí. Ponúkajú neodolateľný a nestarnúci dizajn z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je priedušný a vďaka magnetickej spone aj bezpečný. Milovníkov kožených remienkov poteší spoločnosť UNIQ radom Mondain obsahujúci minimalistické remienky z najkvalitnejšej kože. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých farebných vyhotovení, a zladiť tak Apple Watch s vašimi najobľúbenejšími kúskami oblečenia.

UNIQ Transforma – obaly s integrovaným stojanom

UNIQ Transforma sú ochranné obaly pre váš iPhone alebo iPad. Premyslená konštrukcia obalov ukrýva inovatívny skladací stojan, ktorý môžete prispôsobiť pre vertikálny aj horizontálny mód obrazovky, vďaka čomu sa skutočný hands-free zážitok pri sledovaní multimédií či navigácii stáva skutočnosťou. Skladacia konštrukcia obalov UNIQ Transforma nerobí z hľadiska ochrany žiadne kompromisy, takže sa o svoje zariadenie už nebudete musieť až tak veľmi obávať.

UNIQ obal pre iPhone
UNIQ obal pre MacBook

UNIQ dFender udrží váš prenosný počítač v bezpečí

Nosíte so sebou laptop do práce alebo do školy? Ochráňte ho proti poškodeniu pomocou ultra tenkého obalu UNIQ dFender. Ten sa pýši ochrannou vrstvou z mikrovlákien a technológiou AirMax Shocksorb 360°, ktoré sa spoločne starajú o maximálnu ochranu vášho MacBooku alebo notebooku proti poškodeniu pádom aj nárazom. Výbavu obalu UNIQ dFender navyše dopĺňa magnetický uzáver.

Spresniť parametre
359 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03