Obnoviť stránku

Uniq Mondain pre Apple Watch 44 mm Royal modrý

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Uniq Mondain pre Apple Watch 44 mm Royal modrý

Remienok na smart hodinky Uniq doplní dizajn vašich inteligentných hodiniek. Modrá farba dáva možnosť náramok na smart hodinky Uniq Mondain pre Apple Watch 44 mm Royal modrý zladiť s ďalšími doplnkami alebo vkusom či aktuálnou náladou. Remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7.

Zásadné vlastnosti remienka na smart hodinky Uniq Mondain pre Apple Watch 44 mm Royal modrý

  • Vylepší vzhľad vašich smartwatch
  • Modrá farba
  • Patrí k modelovému radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7

Parametre a špecifikácia

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Koža
Kód:  UNIQh1a10
Produktové číslo:  UNIQ-44MM-MONBLU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18