Obnoviť stránku

Uniq Dome Charging Dock pro Apple Watch Marine Blue

3,5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Uniq Dome Charging Dock pro Apple Watch Marine Blue

Prenosná nabíjačka pre Apple Watch

Kompaktný nabíjací stojan Uniq Dome v štýlovom tmavo modrom dizajne je perfektným riešením pre pohodlné dobíjanie vašich inteligentných hodiniek Apple Watch doma aj na cestách. Stojanček disponuje 2 polohami dobíjania a vstavaným organizátorom pre navlečenie kábla, aby vám neprekážal na pracovnom stole.


Kľúčové vlastnosti nabíjacieho stojančeka Uniq Dome Marine Blue

  • Nabíjací stojan pre Apple Watch
  • Štýlový dizajn v tmavo modrej farbe
  • Kompaktné riešenie vhodné na cestovanie
  • Dobíjanie vo vzpriamenej aj ležiacej polohe
  • Praktický organizér nabíjacieho kábla
  • Nočný režim s podporou funkcie budíka
  • Odolné materiály
  • Kábel nie je súčasťou balenia

2 nastavení polohy

2 možnosti nastavenia polohy

Nastaviteľná kolíska umožňuje nabíjanie inteligentných hodiniek v ležiacej alebo vzpriamenej polohe. Zdvihnutím stojančeka je aktivovaný nočný režim, ktorý vám umožní používať funkciu alarmu aj v priebehu dobíjania.

štýlový dizajn

Štýlový dizajn

Uniq Dome je ponúkaný v 3 farebných variantoch, ktoré sa dokonale prispôsobia vášmu štýlu. Vďaka prilnavému povrchu je zaistená maximálna stabilita podložky pri položení na rovnú plochu.

Kvalitní zpracování

Kvalitné spracovanie nabíjacieho stojančeka

Nabíjací stojan pre Apple Watch je vyrobený z odolných materiálov s využitím Co-Technológie tvarových foriem, vďaka čomu odolá každodennému použitiu.

Organizér kabelu

Organizér na uschovanie kábla

Uniq Dome disponuje skrytým káblovým organizérom, vďaka ktorému budete mať na pracovnom stole vždy poriadok. Pre pohodlné prenášanie napájací kábel úhľadne stočíte do navíjača, vďaka čomu ho budete mať vždy poruke.



Kód:  UNIQc2
Produktové číslo:  UNIQ-DOME-BLUE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04