Obnoviť stránku

CANDY CF 6B4S1PA

+ 15 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
512,90 €

CANDY CF 6B4S1PA

Haier
Candy
Hoover
Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka riadu
CANDY CF 6B4S1PA

Hľadáte štýlovú a cenovo dostupnú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA zo série RapidÓ na vás ako stvorená. Pojme až 16 súprav riadu a ponúkne vám 3 koše na uskladnenie všetkého riadu. Kuchynský riad umyjete a vysušíte iba za 35 minút s najrýchlejším cyklom. Umývačka riadu zo série RapidÓ vám ponúka kombináciu rýchlejších umývacích cyklov, ktoré pomáhajú šetriť čas a energiu. Veľkou výhodou je 10 praktických programov a impulzné umývanie. Umývačku CANDY CF 6B4S1PA môžete mať stále pod kontrolou vďaka digitálnemu displeju alebo vášmu mobilnému telefónu po prepojení pomocou Wi-Fi a Bluetooth.

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA a jej kľúčové vlastnosti

BLDC Speed Drive Inverter motor

Konektivita Wi-Fi + Bluetooth

Najrýchlejší cyklus

Smart door

Maxi objem vnútorného priestoru

10 programov na každý riad a impulzné umývanie

Integrácia do smart domácnosti

Samočistiaci antibakteriálny filter

Ukazovateľ ADDISH

Bezpečnostné prvky

Jednoduché ovládanie dotykovým displejom v CZ i SK jazyku

Výkonná umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA vás poteší nielen svojim výkonom, ale aj možnosťou ovládania vzdialene pomocou vášho smartfónu a aplikácie hOn. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

BLDC Speed Drive Inverter motor

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA umýva pri zníženej spotrebe energie zvýšenou čistiacou silou vďaka inovatívnemu a odolnému bezkomutátorovému motoru BLDC Speed Drive Inverter. Vďaka jeho vhodne vytvoreným umývacím systémom môže vaša nová umývačka dosiahnuť až do energetickej triedy C. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Možnosť ovládania umývačky CANDY CF 6B4S1PA cez Wi-Fi + Bluetooth

Prepojte umývačku CANDY CF 6B4S1PA vďaka technológii Bluetooth alebo Wi-Fi s mobilným telefónom a jednoducho ju ovládajte pomocou aplikácie hOn. Vďaka tomu budete mať neustály prístup k Energy Manager a ku všetkým štatistikám výkonu, aby ste mohli umývačku CANDY CF 6B4S1PA používať čo najlepšie. Neopomenuteľnou funkciou je Snap & Wash, stačí odfotiť riad a aplikácia vám odporučí vhodný program. Prostredníctvom aplikácie hOn môžete tiež nastaviť až 20 ďalších programov.  

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA s exkluzívnou technológiou

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA vám ponúka exkluzívne technológie na dokonale čistý riad. Poteší vás ultra rýchlym programom, ktorý zvládne umyť a vysušiť riad už za 35 minút. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Automatické otváranie dvierok umývačky CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA disponuje funkciou Smart door, ktorá vie automaticky otvoriť dvierka umývačky na konci umývacieho cyklu. Vďaka tomu pomôže dosiahnuť rýchly a maximálny výkon vysušenia bez zaparenia. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Najrýchlejší cyklus na trhu – umyje aj vysuší riad iab za 35 minút

Vďaka vysokotlakovému systému a technológii, ktorá sústredí maximálny umývací výkon v čo najkratšom čase, zvládne umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA kuchynský riad umyť aj vysušiť iba za 35 minút! 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka riadu s najväčším objemom vnútorného priestoru na trhu

Do umývačky CANDY CF 6B4S1PA dáte všetok riad, na ktorý si spomeniete. Zmestí sa do nej aj plech do rúry, doštička alebo misa na šalát. Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA má ten najpriestrannejší vnútorný objem na trhu vo veľkosti STD. 

Smart funkcie a jednoduché ovládanie

Šetrite čas aj peniaze so smart funkciami, ktoré umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA ponúka. Vyberajte z 10 prednastavených programov podľa úrovne znečistenia riadu alebo zvoľte impulzné umývanie, s ktorým znížite spotrebu energie aj hlučnosť umývačky, ale zlepšíte účinnosť. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Jednoduché ovládanie umývačky CANDY CF 6B4S1PA

Jednoduché ovládanie umývačky je zaistené ovládacím panelom s intuitívnym 6-miestnym displejom, ktorý je možné nastaviť aj do českého či slovenského jazyka. Ľahko si zvolíte program a funkciu, ktoré plne vyhovujú potrebám vášho riadu. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Prídavné vodné trysky

S novým systémom Power Wash nemá šancu ani to najviac znečistený riad. Vďaka šiestim prídavným vodným tryskám sa výrazne zvyšuje prietok vody a efektivita umývania. Tento systém oceníte najmä u výrazne špinavého riadu ako sú hrnce a panvice. 

Vnútorný priestor umývačky CANDY CF 6B4S1PA

Hneď tri koše na špinavý riad aj antibakteriálny filter na vyššiu hygienu a trvalo čistú vodu.

Myčka CANDY CF 6B4S1PA

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Prakticky usporiadaný vnútorný priestor

Súčasťou umývačky riadu CANDY CF 6B4S1PA sú tri koše. Horný kôš je vybavený výklopnými držiakmi šálok a pohárov - navyše sa dá jednoducho polohovať. V spodnom koši oceníte možnosť sklopenia držiakov na taniere, napríklad na umiestnenie väčších kusov riadu. Tretím košom je výsuvný kôš na príbory.

Myčka CANDY CF 6B4S1PA

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA so samočistiacim antibakteriálnym filtrom

Neustále čistá voda vo všetkých fázach umývania vďaka samočistiacemu antikorovému filtru s vnútorným mikrofiltrom. Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA vám tak ponúka maximálny umývací výkon a dlhšiu efektívnosť. Umývačka disponuje aj antibakteriálnou úpravou, ktorá vám zaručí vyššiu hygienu a trvalo čistú vodu.

Funkcia ADDDISH

Smart funkcia pridávania riadu

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA si vás zaiste získa skvelou funkciou, ktorá vám umožní pridať riad aj po začiatku spustenia umývacieho cyklu. V prípade, že doma nájdete ešte ďalší špinavý riad, nie je nič jednoduchšie ako ho pohodlne pridať do umývačky. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Bezpečnostný systém

Bezpečnostný systém umývačky CANDY CF 6B4S1PA

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA sa postará o vašu bezpečnosť počas používania ochranou proti pretečeniu Antioverflow. V prípade, že nastane porucha a voda v dôsledku toho prekročí normálnu úroveň, automaticky sa zablokuje vstup vody alebo sa vypustí nadbytočné množstvo vody vďaka ochrane proti úniku vody Aquastop Nemusíte sa tak báť, že by ste svojich susedov pri používaní umývačky CANDY CF 6B4S1PA vytopili. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

10 praktických programov

Umývačka riadu CANDY CF 6B4S1PA ponúka celkom 10 praktických programov

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA má k dispozícii celkom 10 programov, ktoré vám pomôžu s umývaním rôznych druhov riadu. Wash & Dry 35 min - rýchle umývanie vrátane sušenia za 35 min, Rýchly 59 min (vrátane sušenia), Eco, Univerzálne, Intenzívne, Sklo, Auto Wash, Auto Plus, Nočné, Opláchnutie, + Wifi programy. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Smart domácnosť

Kompatibilný s Google Assistant a Alexa

Umývačku CANDY CF 6B4S1PA môžete prepojiť prostredníctvom Wi-Fi, vďaka čomu je možné ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom chytrej aplikácie hOn alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktorá je plne v anglickom jazyku. 

Umývačka CANDY CF 6B4S1PA

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda B
Kapacita súprav riadu 16 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Programy umývania Polovičná náplň
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu
Všeobecné funkcie umývačky Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Odnímateľný vrchný kryt

Farba

Farba Antracitová

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Google, Amazon Alexa, hOn
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Mobilná aplikácia

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 59,7 cm
Hĺbka umývačky 59,8 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CANMY95
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32002450
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17