Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ugreen

Ugreen Banner

UGREEN – maximálna oddanosť inováciám

Čínska spoločnosť UGREEN založená v roku 2012 patrí medzi najmladšie a najambicióznejšie projekty súčasného trhu príslušenstva. Zameriavajú sa predovšetkým na výrobu rozmanitých káblov a redukcií pre telefóny, notebooky aj televízory. UGREEN investuje veľkú časť rozpočtu do výskumu a rozvoja s cieľom dosiahnuť perfektnú kombináciu ceny a inovácie pre zákazníkov. Môžu sa preto chváliť viac než 40 miliónmi používateľov z vyše 100 krajín sveta. Hlavnou misiou firmy UGREEN je poskytovať ľuďom prémiové príslušenstvo za skvelú hodnotu a urobiť v spoločnosti zmenu k lepšiemu.

Ugreen USB 3.0

Rýchlosť a odolnosť – to sú káble UGREEN

Spoločnosť UGREEN sa môže pýšiť širokým výberom špičkových káblov. Medzi ich ponuku sa radia dátové, audio aj sieťové káble a nechýbajú ani obľúbené konektory USB-A, USB-C, Lightning, Jack 3,5 mm a ďalšie. Izolácia káblov UGREEN je vyrobená z prémiových materiálov, ktoré zaručia skvelú ohybnosť bez obáv zo zamotania. Zároveň využívajú moderné vysokorýchlostné štandardy USB 3.2 s prenosovou rýchlosťou až 10 Gbps a maximálnym výkonom 100 W pre rýchle nabíjanie.

Rozmanité redukcie UGREEN nikdy nesklamú

Redukcie UGREEN umožnia prevádzať informácie medzi odlišnými typmi konektorov. Potešia širokým sortimentom, ktorý pokrýva práve tie najčastejšie koncovky. Medzi zákazníkmi najobľúbenejšie redukcie UGREEN patria napríklad Jack 3,5 mm redukcie, ktoré zaručia spoľahlivé a bezstratové pripojenie slúchadiel k telefónom bez audio výstupu. USB redukcie s funkciou On-The-Go (OTG) potom umožnia stabilné pripojenie a používanie napríklad flash diskov s inteligentnými zariadeniami, vhodné na jednoduché sledovanie filmov.

Ugreen Bluetooth Adapter
Ugreen USB C Hub

Replikátory portov a switche UGREEN sú nabité funkciami

Medzi špičkové produkty firmy UGREEN patria tiež replikátory portov a switche. Replikátor portov je vybavený niekoľkými vstupmi vrátane USB 3.0, 100 W USB-C pre rýchle nabíjanie a HDMI 2.0 či vyššie. To všetko je obsiahnuté v tenkom a elegantnom tele, ktoré ocení každý majiteľ notebooku s nedostatočným počtom výstupov. S UGREEN switchom získate možnosť zdieľať jedno zariadenie s až štyrmi počítačmi zároveň. Tešiť sa môžete na podporu 4K rozlíšenia a funkciu Plug & Play, ktorá eliminuje oneskorenie a straty snímok.

Spresniť parametre
310 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17