Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UGREEN USB-C+USB-A M.2 M-Key Hard Drive Enclosure 10G

5 2 hodnotení

UGREEN USB-C+USB-A M.2 M-Key Hard Drive Enclosure 10G

Externý box UGREEN

pre M-Key alebo M+B Key NVMe PCIe SSD

Externý box pre pevné disky UGREEN vám umožní pripojiť k počítaču M-Key alebo M+B Key NVMe PCIe SSD. Môžete tak zálohovať svoje dáta alebo obnoviť dáta zo starého disku. Box ochráni váš disk pred poškodením pri páde alebo pred poškriabaním. Navyše ho môžete vziať všade so sebou bez nutnosti prenášania počítača. Zaiste oceníte USB-A a USB-C výstup, ktorým externý box UGREEN disponuje.

Externý box UGREEN

RÝCHLOSŤ

10 Gbps UASP

KAPACITA

2 TB

URČENIE

M-Key alebo M+B Key NVMe PCIe SSD

Externý box UGREEN

Podporuje Plug & Play

Externý box UGREEN je vyrobený z kvalitného hliníkového materiálu. Oceníte funkciu Plug & Play, tak ho spustíte bez nutnosti ďalších ovládačov. Externý box je kompatibilný s Windows, Mac OS aj Linuxom.

Bleskový prenos dát

Vďaka maximálnej rýchlosti 10 Gbps môžete prenášať 1 GB súbor za iba 1 sekundu. Túto úžasnú rýchlosť dosahuje externý box UGREEN vďaka najnovšej technológii USB 3.1 Gen 2 a PCIe GEN 3.

Externý box UGREEN
Externý box UGREEN

Kľúčové vlastnosti
externého boxu UGREEN

  • Externý box UGREEN umožní pripojiť M-Key alebo M+B Key NVMe PCIe SSD k vášmu počítaču, telefónu či tabletu s podporou OTG, ale aj hernými konzolami, ako sú Sony PlayStation 4, PS4 Slim, PS4 Pro, PS3, Xbox One S
  • Box podporuje funkciu Plug & Play
  • Maximálna rýchlosť prenosu dát 10 Gbps
  • Je kompatibilný s Windows, Mac OS aj Linuxom
  • Disponuje USB-A a USB-C výstupom

Parametre a špecifikácia

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky 1
Maximálna celková kapacita 2 TB
Maximálna hrúbka disku 7 mm

Konektory

Konektory USB-A, USB-C
Štandardy USB 3.2 Gen 1

Materiál

Materiál Plast, Hliník
Kód:  ugre200a20
Produktové číslo:  70532

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01