Obnoviť stránku

Tyčový vysávač Concept VP4135

4,0 29 hodnotení

Tyčový vysávač Concept VP4135

Concept VP4135 predstavuje praktického a ľahkého pomocníka na upratovanie celého bytu, či domu. S funkciou 2 v 1 pracujete buď s tyčovým vysávačom, alebo s vysávačom do ruky, s ktorým sa ľahko dostanete aj k nečistotám v interiéri auta. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne vysávač Concept VP4135 na jedno nabitie upratovať až 40 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťou vysávača Concept sú aj bočné kefky a motorizovaná turbokefa, ktoré môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Kvalitné LED svetlá vám zaručia pohodlné upratovanie ťažko prístupných miest.

2 v 1

Dĺžka vysávania 40 minút

Motorizovaná turbokefa


Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Concept VP4135 2 v 1, čierno-zelený

  • Zvládnete na jedno nabitie upratovať až 40 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v čierno-zelenom vyhotovení
  • LED podsvietenie na rukoväti
  • Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným motorom
  • Disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Nečistoty sú odvádzané priamo do zbernej nádoby
  • Bočné kefky a motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov
  • Kvalitné LED svetlá pre ľahké upratovanie
  • Vysávač Concept VP4135 sa nabíja 4 – 5 hodín
  • Tlačidlo na ľahké vybratie nádoby a praktické sklopné držadlo

Tyčový vysávač Concept VP4135 2 v 1

Tyčový aku vysávač Concept VP4135 2 v 1 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Určite si vás získa svojím elegantným vzhľadom v zeleno-čiernom vyhotovení. Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným motorom, ktorý vám zaručí vysokú saciu silu. Vďaka tomu veľmi jednoducho upracete celú vašu domácnosti. Vysávač Concept VP4135 2 v 1 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt.

Concept VP4135 využíva kvalitnú Li-Ion batériu s kapacitou až 40 minút na jedno nabitie

Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 000 mAh vám zabezpečí až 40 minút vysávania na jedno nabitie. Veľkou devízou tyčového vysávača Concept VP4135 je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Li-Ion batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a tiež veľmi dlhou životnosťou. Tyčový aku vysávač Concept VP4135 funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sú prach a nečistoty odvádzané priamo do zbernej nádoby s objemom 600 ml. Cyklónové vysávanie je vybavené stálym sacím výkonom. Veľkou výhodou je aj absencia vreciek. 

Motorizovaná turbokefa a bočné kefky na upratovanie všetkých typov kobercov

Tyčový vysávač Concept VP4135 môžete pohodlne využiť aj na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený rotačnými kefkami a motorizovanou turbokefou, ktoré si hravo poradia so všetkými typmi kobercov. Ak máte doma domácich miláčikov, je vysávač Concept VP4135 pre vás ako stvorený. V priebehu chvíľky tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač nevyžaduje ani príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť, aby bol pripravený na ďalšie upratovanie.

Jednoduchá a rýchla údržba vysávača Concept VP4135

Aby ste mali pohodlné nielen upratovanie, ale aj údržbu, je vysávač Concept VP4135 vybavený veľmi jednoduchým a rýchlym čistením. V prípade, že už máte nádobu na nečistoty plnú, veľmi jednoducho stlačte tlačidlo na hornej strane vysávača, nádobu uvoľníte a nečistoty vysypete. Filter ľahko umyjete pod tečúcou vodou, vysušíte a opäť s nádobou zložíte dohromady.

Concept VP4135 má kvalitné LED svetlá na jednoduché upratovanie

Tyčový aku vysávač Concept VP4135 je vybavený kvalitným LED osvetlením, vďaka ktorému vám neunikne ani smietka. Tri LED svetlá vám dokonale posvietia aj na tie najtemnejšie miesta a kúty vašej domácnosti. S vysávačom Concept VP4135 tak budete mať vždy perfektne čistý a uprataný domov.

Concept VP4135 umožní pohodlné ručné vysávanie

Veľkou výhodou tyčového aku vysávača Concept VP4135 je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom, či si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho automobilu. Tento všestranný pomocník je vybavený aj štrbinovou hubicou, ktorá skvele poslúži na upratovanie ťažko prístupných miest.

Vysávač Concept VP4135 nezaberie príliš veľa miesta

Až budete mať upratané, je potrebné vysávač Concept VP4135 umiestniť do nabíjacej stanice. Vďaka sklopnej rukoväti môžete vysávač umiestniť naozaj kamkoľvek. Iba za 4 – 5 hodín bude vysávač nabitý a opäť pripravený do akcie.

Príslušenstvo:

1× malé príslušenstvo
Adaptér – dĺžka kábla 180 cm
Nabíjacia stanica

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Suché čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 40 min
Kapacita batérie 2 000 mAh
Napätie batérie 18,5 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér

Filtre

Typ filtra Bavlnený filter

Príkon

Príkon 90 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 16,5 cm
Výška 110 cm
Hĺbka 28,5 cm
Hmotnosť 2,4 kg

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  CONTV891
Produktové číslo:  VP4135
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19