Obnoviť stránku

Tyčový mixér Concept TM4810

3,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Tyčový mixér Concept TM4810

Tyčový mixér Concept TM4810 v čiernej farbe vám s prehľadom pomôže pri príprave širokej škály pokrmov. Po použití stačí mixér opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu. Tyčový mixér značky Concept disponuje príkonom 600 W, čo zaistí dobré výsledky mixovania. Ponorný mixér Concept TM4810 možné využiť nielen na šľahanie či mixovanie, ale môžete s ním drviť aj ľad. Určite oceníte aj plynulú reguláciu rýchlosti, takže si budete môcť ľahko a rýchlo prispôsobiť výkon mixéra svojim potrebám. Tyčový mixér Concept TM4810 vám príde vhod pri výrobe ľadovej triešte, koktailov, polievok, krémov, zeleninových pyré a veľa ďalšieho. V balení nájdete 600 ml mixovaciu nádobu.


Kvalitné vyhotovenie

Mixovacia nádoba

Regulácia rýchlosti + Turbo


Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra Concept TM4810

  • Tyčový mixér TM4810 v čiernom vyhotovení
  • Mixér Concept TM4810 má extra výkonný motor, ktorý sa postará o prvotriedne výsledky
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Hodí sa na výrobu ľadovej triešte, koktailov, polievok, krémov, zeleninových pyré
  • Plynulá regulácia otáčok + režim TURBO
  • Súčasťou balenia je 600 ml nádoba na mixovanie
  • Jednoduché čistenie a údržba spotrebiča
  • Všetky súčasti mixéra sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele

Bohaté príslušenstvo pre dokonalé pokrmy

Tyčový mixér Concept TM4810 sa stane vašim nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni. Ponúka všestranné využitie, s ktorým bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplná hračka. S mixérom pripravíte chutné zeleninové alebo ovocné koktaily. V mixéri môžete pripraviť naozaj mnoho pokrmov. Súčasťou balenia je aj praktická nádoba na mixovanie s objemom 600 ml.

Ponorný mixér Concept TM4810 oplýva vysokým výkonom

Ponorný mixér Concept TM4810 vás uchváti svojim nerezovým vyhotovením a TURBO tlačidlom, ktoré vám umožní dosiahnuť v krátkom čase maximálny výkon. Mixéra môžete plynule regulovať rýchlosť a nastaviť si tak výkon, aký práve budete potrebovať. Ak ste si ešte nikdy neskúšali pripraviť s mixérom polievku či krémy, určite to musíte vyskúšať, pretože s krásne krémovou polievkou zožnete u svojej rodiny obrovský úspech.

Chutné recepty v aplikácii Concept Varenie

Concept si pre vás pripravil aj novú aplikáciu Concept Varenie, v ktorej nájdete veľa skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, šaláty, polievky, chuťovky atď.) a dajte sa do varenia. Slúži tiež ako inšpirácia na objavenie nových chutí freshov a smoothies. Dokonca si môžete vyberať aj podľa spotrebiča, ktorý máte doma.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 1
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba

Rýchlosť

Príkon 600 W
Počet rýchlostí 2
Kód:  CONTM744
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TM4810
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01