Obnoviť stránku

Tyčové mixéry BRAUN

Tyčový mixér Braun – nekonečné možnosti v kuchyni

Tyčový mixér Braun a jeho rôznorodé príslušenstvo pre všetky vaše potreby vám ponúkne doslova nekonečné možnosti vo vašej kuchyni. Nový Braun MultiQuick Systém prepája celý rad kuchynských pomocníkov do jedného inovatívneho a univerzálneho riešenia, s ktorým zvládnete každú výzvu. Vyberte si takú kombináciu technológií, výkonu a príslušenstva, ktorá vám bude vyhovovať.

Braun – jednotka v kategórii tyčových mixérov

„Neprehovárajte. Presviedčajte.“ Tento slogan značky Braun pochádza z roku 1950. Odvtedy si Braun získava zákazníkov vďaka 4 kľúčovým vlastnostiam: kvalita, funkčnosť, jednoduchosť a nadčasovosť. Vďaka týmto pretrvávajúcim hodnotám sa značka Braun stala jednotkou na trhu v kategórii tyčových mixérov*. Okrem tohto ocenenia značka pravidelne získava aj prestížne svetové ocenenia If Design Award, Reddot alebo Plus X Award, či už za kvalitu, dizajn, jednoduchosť, alebo funkčnosť.

* Zdroj: Nezávislý výskumný inštitút. Líder v hodnote predaja za rok 2021.

Tyčový mixér Braun – viac ako tyčový mixér

Tyčový mixér Braun je viac ako tyčový mixér. Spolu s príslušenstvom mixuje, seká, krája, šúpe, šľahá, melie, hnetie, pasíruje alebo pripraví pravidelné kocky na lahodný zemiakový šalát. Ponorný mixér Braun v sebe kombinuje silný motor a technológiu PowerBell Plus spolu s mlecou čepeľou, čím umožňuje rýchle a jemné spracovanie surovín prakticky bez námahy. Mixujte bez neporiadku s technológiou SplashControl a popustite uzdu svojej kuchárskej fantázii.

Tyčový mixér Braun powerbell technológia
Tyčový mixér Braun MultiQuick

Ktorý tyčový mixér Braun MultiQuick je pre vás ten pravý?

Pre ľahké a rýchle mixovanie zvoľte Braun tyčový mixér radu MultiQuick 1. Pre náročnejších sú tu rady MultiQuick 3 a 5 s výkonným až 1 000 W motorom s presným ovládaním rýchlosti. Pre milovníkov varenia a technológií sú tu najvyššie rady MultiQuick 7 a 9 s unikátnou ActiveBlade pohyblivou mixovacou nohou a nožmi, ktoré zvládnu rozmixovať tvrdé suroviny aj drobné semienka. Plynulé ovládanie SmartSpeed umožní intuitívne nastaviť výkon až 1 200 W, ktorý vás presvedčí, že teraz už zvládnete rozmixovať naozaj čokoľvek.

Široká ponuka príslušenstva pre tyčové mixéry Braun

Tyčové mixéry Braun ponúkajú pestrú ponuku príslušenstva. Od šľahacej metly, mlynčeka na korenie, rôznych druhov sekáčikov až po multifunkčný food processor či kockovač. Vďaka technológii EasyClick a EasyClick Plus vymeníte príslušenstvo jedným jednoduchým kliknutím – rýchlo a intuitívne. Pokiaľ vám niektoré príslušenstvo vo vybavení chýba, je možné si vybrané nadstavce samostatne dokúpiť a rozšíriť si tak svoje kuchárske možnosti.

Tyčový mixér Braun príslušenstvo EasyClick
Tyčové mixéry Braun záruka

Tyčové mixéry Braun so zárukou vrátenia peňazí

60-dňová záruka vrátenia peňazí sa vzťahuje nielen na vybrané rady tyčových mixérov Braun MultiQuick, ale aj na vybrané rady ručných mixérov Braun MultiMix. Ako na to? Kúpte si vybrané produkty Braun v období od 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022. Produkt si do 14 dní zaregistruje na webe Braun Household a počas 60 dní ho môžete z pohodlia domova vyskúšať. Táto akcia platí aj pre ďalšie kategórie Braun Household, ako sú naparovacie žehličky a parné generátory Braun.

Spresniť parametre
42 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02