Obnoviť stránku

Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M

Garancia najlepšej ceny
Novinka
69,90 €

Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M

Tyčový mixér Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M ...

Tyčový mixér BRAUN nezaberie takmer žiadne miesto, pritom s ním hravo vytvoríte celý rad ovocných nápojov, dipov, kaší, zeleninových pyré a drveného ľadu do koktailov. Výbavu mixéra dopĺňa aj nádoba so sekáčikom, ktorý naseká bylinky aj orechy skôr, než sa nazdáte. Ponorný tyčový mixér je vybavený dvojkrídlovou čepeľou a motorom so slušným príkonom 1000 W. Pri potrebe veľkého výkonu využijete turbo rýchlosť. Rýchlosť môžete regulovať pomocou 26 nastaviteľných stupňov. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť plynulo tlakom na tlačidlo. Samozrejmosťou je aj zábrana proti nechcenému vystreknutiu surovín, vďaka ktorej môžete mixovať aj horúce pokrmy. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti svojím dizajnom, kvalitné materiály prinášajú dlhú životnosť. Výrobca na zhotovenie tyčového mixéra BRAUN vybral nerez.

Hlavné prednosti ponorného mixéra Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M

  • Ponorný mixér BRAUN zjednoduší práci v kuchyni
  • Má 26 voliteľných rýchlostí
  • Na extra výkon zapnete turbo rýchlosť
  • Je charakteristický plynulou reguláciou rýchlostí
  • Materiálom pre nohu tyčového mixéra je nerez
  • Výkonný ponorný mixér Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M má príkon 1000 W
  • Nadstavce sú vhodné do umývačky

Ponorný mixér BRAUN sa môže pochváliť praktickým príslušenstvom

Vo výbave ponorného mixéra Braun Multiquick 5 Pro MQ55.236.M vás určite príjemne prekvapí tiež príslušenstvo, ktoré uplatníte pri príprave rôznych jedál. Pomocou sekáčika raz dva zhotovíte vynikajúcu pomazánku, nadrvíte semienka do zdravím nabitého smoothie alebo rozsekáte zeleninu aj ovocie. K výbave sekáčika patrí aj sekacia nádoba, v ktorej všetky ingrediencie pohodlne spracujete. Sekáčik je taký silný a výkonný, že s ním veľmi rýchlo pripravíte ľadovú triešť na letný nápoj. Šľahacia metla sa vám dokonale osvedčí pri miešaní nadýchaných krémov, výrobe lahodnej šľahačky či domácej majonézy. Praktickou výhodou tyčového mixéra je úzka mixovacia noha prídavného nadstavca, s ktorou môžete suroviny ľahko mixovať priamo v pohári. Ponorný tyčový mixér je vybavený aj praktickou nádobou na mixovanie. Zároveň vás poteší, že príslušenstvo krásne umyjete v umývačke riadu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 2
Vlastnosti Nadstavce vhodné do umývačky, Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 26
Kód:  BRAtmx59
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8021098003959

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13