Obnoviť stránku

TX40PET 011

+ 5 rokov záruka na motor po registrácii
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TX40PET 011

Hľadáte skvelého pomocníka do vašej domácnosti? Potom iste oceníte vreckový vysávač HOOVER TX40PET 011, ktorý vám so všetkým pomôže. Ponúka vysoký výkon, vďaka ktorému bude vaša domácnosť krásne čistá. Milo vás prekvapí veľká kapacita vrecka na prach. Vysávač HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému bude upratovanie úplná hračka. Aby ste mali upratovanie ešte pohodlnejšie, disponuje vysávač prvotriednou manipulovateľnosťou. Dostanete sa tak aj do ťažko prístupných miest, ako sú priestory po posteľou, nábytkom či stolom.


Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača TX40PET 011

  • Vreckový vysávač v modrom vyhotovení
  • Integrované príslušenstvo v tele vysávača
  • Vysávač ponúka pracovný rádius 10 m
  • HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Šetrí energiu až o 50 %
  • Veľké vrece na prach s kapacitou 3,5 l
  • Disponuje kvalitným EPA vreckom na separáciu prachu
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Dĺžka kábla je 7 metrov
  • Spodné otočné pogumované koliesko
  • 360° rotácia hubice pri tele vysávača

Integrované príslušenstvo v tele vysávača

Vreckový vysávač HOOVER TX40PET 011 má príslušenstvo integrované priamo v tele vysávača. Pri upratovaní tak budete mať všetko po ruke. Súčasťou príslušenstva je malá prachová kefa, hubica na nábytok a štrbinová hubica. Tá sa hodí najmä pri vysávaní úzkych a ťažko prístupných priestorov za nábytkom či v štrbinách medzi kúrením.

HOOVER ponúka bohaté príslušenstvo

Vreckový vysávač HOOVER TX40PET 011 myslí naozaj na všetko. Nielen, že je vysávač vybavený integrovaným príslušenstvom, ale môžete si vyberať aj z množstva ďalších doplnkov. Súčasťou vybavenia vysávača je kobercová a podlahová hubica All Floors Premium, ktorú využijete na všetky typy podláh. Parketová hubica je dodávaná s tryskou, ktorá sľubuje tú najlepšiu starostlivosť o vaše drevené, parketové alebo laminátové podlahy. Mäkké štetiny a plstené kolieska vám umožnia vyčistiť jemné povrchy bez rizika poškriabania a následného zničenia podlahy. Ak máte doma domáceho maznáčika a trápia vás chlpy na pohovke či posteli, určite vás poteší Mini Turbo Pet hubica, ktorá vás týchto problémov zbaví.

Šetrný k životnému prostrediu

Vreckový vysávač HOOVER TX40PET 011 je vybavený systémom Performance System 4 TOP eco, ktorý zaručuje extrémny výkon na všetkých povrchoch. Žiadny problém mu nerobia ani koberce. Zároveň pri tom šetrí energiu až o 50 %. Vďaka mimoriadne účinnému filtračnému systému uvoľňuje čistý vzduch.

Veľké vrece na prach

Benefitom vreckového vysávača HOOVER TX40PET 011 je veľké vrece na prach s kapacitou 3,5 l. Vďaka tomu nemusíte vrecká často meniť a dokupovať ďalšie. Vysávač HOOVER je dokonca vybavený ukazovateľom naplnenia vrecka a posuvným kartónovým uzáverom na ľahkú manipuláciu a hygienické uzavretie vrecka.

Multifunkčný pomocník do domácnosti

Vreckový vysávač HOOVER TX40PET 011 disponuje kvalitným EPA vreckom na separáciu prachu a EPA vreckom na výstupe, variabilným a jednoduchým nastavením výkonu, penovým predmotorovým filtrom a dĺžkou hadice 1,5 metra. Ergonomicky tvarovaná rukoväť krásne padne do ruky, takže je upratovanie ešte jednoduchšie. Spodné otočné pogumované koliesko a 360° rotácia hubice pri tele vysávača vám zaistí, že sa s vysávačom ľahko manipuluje a vy sa dostanete aj do ťažko prístupných priestorov. Vysávač ponúka pracovný rádius 10 metrov, s ktorým vysajete aj veľké priestory.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Kefy Prachová

Filtre

Typ filtra EPA filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 69 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 4,15 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  CANSV094
Produktové číslo:  39002205
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17