Obnoviť stránku

TrueLife BELLE IPL E5

4,7 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -10 %
220 € 244,90 €

TrueLife BELLE IPL E5

TrueLife BELLE IPL E5 – hebká pokožka bez starostí a bolesti

4-týždňová cesta k viditeľne hladšej pokožke s epilátorom TrueLife BELLE IPL E5, pokračujte ďalej a vďaka technológii TrueIPL® sa zbavíte nežiaducich chĺpkov úplne. Technológia SensCool® umožňuje bezbolestné a jemné ošetrenie aj citlivejších častí tela, ako sú tvár, podpazušie a oblasť bikín. Epilátor TrueLife vysiela záblesky, ktoré zasahujú pod povrchom pokožky melanín vo folikule chĺpka a tým dochádza k prerušeniu jeho rastového cyklu. Pri pravidelnom používaní IPL epilátora bude vaša pokožka zamatovo hebká aj bez holenia či nákladných a bolestivých kozmetických ošetrení. Použitie epilátora TrueLife je jednoduché a v balení nájdete okrem lampy na odstraňovanie chĺpkov aj AC lampu, ktorá pomáha pri odstránení akné a SR lampu na omladenie pokožky.

Rýchla a efektívna TrueIPL® technológia

Technológia využívajúca intenzívne pulzné svetlo funguje tak, že epilátor TrueLife BELLE IPL E5 vydáva jemné svetelné impulzy pod povrch pokožky, kde zasahujú melanín vo folikule chĺpka. Rastový cyklus chĺpkov je tým narušený. Teplo, ktoré svetelné impulzy vytvárajú, zahrieva vlasové cibuľky, dochádza k ich zničeniu a následnému samovoľnému vypadnutiu chĺpkov. Po niekoľkých málo použitiach IPL epilátora TrueLife E5 je pokožka výrazne hladšia. Epilácia pritom zaberie len niekoľko minút.

S TrueLife BELLE IPL E5 si užijete bezbolestnú a bezpečnú epiláciu vďaka SensCool®

Neobávajte sa použitia epilátora TrueLife BELLE IPL E5 ani v prípade, že máte veľmi citlivú pokožku. Technológia SensCool® zaisťuje, že ošetrenie je úplne bezbolestné. Epilátor pokožku po každom záblesku ihneď ochladí, čím sa upokojí. Zároveň stráži teplotu epilátora. Ak prekročí 60 °C, prístroj TrueLife BELLE IPL E5 sa automaticky vypne. Ak nie je epilátor v priamom kontakte s pokožkou, senzor na ochranu očí zabráni vyslaniu záblesku.

Laserový epilátor disponuje manuálnym a automatickým režimom

Laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E5 ponúka dva režimyi. Manuálny režim jednotlivých zábleskov je vhodné použiť na malých a ťažko dostupných miestach, ako sú tvár, podpazušie, oblasť bikín či členky. Automatický režim umožňuje rýchle a pohodlné ošetrenie väčších oblastí, napríklad nôh. Vo chvíli, keď sa prístroj dotkne pokožky, pridržte tlačidlo na dobu 3 sekúnd a laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E5 prejde do automatického režimu. Pri plynulom pohybe po pokožke vydáva neustále záblesky.

Dlhodobá hebkosť

Účinky IPL epilátora sú dlhodobé. Stačí požadované miesta epilovať raz týždenne a už po 4 týždňoch používania epilátora TrueLife BELLE IPL E5 zaznamenáte, že sa rast chĺpkov znížil. Pokračujte v pravidelnej aplikácii a po dokončení 12-týždňového plánu uvidíte, ako sú chĺpky v ošetrovanej oblasti preriedené a zvyšné sú jemnejšie a svetlejšie. Pokračujte s používaním IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E5 a pokožka zostane stabilne bez chĺpkov.

TrueLife BELLE IPL E5 epilátor si poradí s chĺpkami, akné a omladí

TrueLife BELLE IPL E5 epilátor prináša riešenie nielen na odstránenie chĺpkov pomocou HR lampy, ale pomocou AC lampy zaistí aj čistú a hebkú pleť bez akné. Nasaďte SR lampu a omlaďte svoju pokožku. Všetky lampy sú súčasťou balenia vrátane praktického stojana.

Benefity a technológia IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E5

TrueIPL® technológia

Jemnými svetelnými impulzmi pod povrch pokožky, ktoré epilátor vydáva, zasahuje melanín vo folikule chĺpka a pomáha tak prerušiť cyklus jeho dorastania.

600 000 zábleskov

Laserový epilátor môže vydať až 600 000 zábleskov, čo zodpovedá približne 15 – 20 rokom používania. Takýto vysoký počet zábleskov umožňuje, aby ste sa o svoj epilátor podelili aj s rodinou.

Efektívne a bez bolesti

Metóda epilácie IPL je efektívnejšia a neporovnateľne menej bolestivá ako klasická depilácia. K odstraňovaniu vlasových cibuliek dochádza iba ich zahrievaním.

Pre každý kúsok tela

Epilátor umožňuje pohodlné ošetrenie všetkých častí tela, od nôh až po tvár.

Technológia SensCool®

SensCool® technológia zaisťuje takmer bezbolestnú aplikáciu. Príjemne ochladzuje ošetrované miesta – laserový epilátor TrueLife BELLE IPL E5 je teda vhodný aj pre osoby s veľmi citlivou pokožkou.

Epilátor s dotykovým LCD displejom

Na ovládanie epilátora TrueLife BELLE IPL E5 nie sú potrebné žiadne tlačidlá, disponuje totiž bezdotykovým displejom, na ktorom si všetko pohodlne nastavíte. Slúži tiež na sledovanie stupňa intenzity svetla.

Automatický a manuálny režim

Zvoľte si podľa svojich potrieb medzi manuálnym a automatickým režimom. Manuálny režim je vhodný na tvár a ťažko dostupné miesta, automatický režim vysiela záblesk každú sekundu a je vhodnejší na väčšie oblasti.

5 intenzít vyžarovaného svetla

Zvoľte si na epilátore TrueLife BELLE IPL E5 požadovanú úroveň svetla podľa typu svojej pokožky.

Bezpečné používanie epilátora TrueLife

Ak sa epilátor TrueLife zahreje na teplotu 60 °C, prístroj sa automaticky vypne, aby sa neprehrial.

Senzor na ochranu očí

Zabudovaný bezpečnostný senzor bráni vyslaniu záblesku do voľného priestoru, ten vyjde iba pri priamom kontakte s pokožkou.

Dlhotrvajúce výsledky

Epilácia epilátorom IPL prináša dlhodobé účinky. Po 12 týždňoch pravidelného používania nastane výrazné zníženie výskytu chĺpkov v ošetrovanej oblasti.

Viditeľná zmena po 4 týždňoch

Prvé výraznejšie výsledky používania epilátora zaznamenáte na pokožke už po 4 týždňoch pravidelného používania.

Jednoduché použitie epilátora TrueLife

Zabudnite na žiletky, voskové pásiky či depilačné gély, stačí jeden prístroj a je po starostiach.

Praktické zariadenie 3 v 1

Epilátor TrueLife BELLE IPL E5 sa výmenou lampy zmení na prístroj na ošetrenie akné či omladenie pokožky.



Parametre IPL epilátora TrueLife BELLE IPL E5

  • Typ: IPL
  • Využitie: Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo
  • Vlastnosti: SensCool®, Senzor na ochranu očí
  • Počet režimov:  2; manuálny a automatický
  • Počet úrovní svetla: 5
  • Počet zábleskov: 600 000
  • Počet nadstavcov: 3; HR lampa (odstránenie chĺpkov), AC lampa (proti akné), SR lampa (omladenie pokožky)
  • Napájanie: Elektrická sieť
  • Displej: Dotykový LCD
  • Farba: Biela, zelená

Obsah balenia epilátora TrueLife

  • 1× Epilátor
  • 1× HR lampa
  • 1× AC lampa
  • 1× SR lampa
  • 1× Adaptér
  • 1× Bezpečnostné okuliare
  • 1 × Manuál

* Merané na nohách, po 3 ošetreniach, 27 z 55 žien dosiahlo výsledok 92 % alebo viac. 

** Merané na nohách, 67 % zo 45 žien dosiahlo výsledok 85 % alebo viac. Štúdia bola realizovaná spoločnosťou Philips. 

Dáta a informácie sú zhromaždené z internetových stránok českých dovozcov, predajcov Alza/Mall, objektívneho merania a ďalších verejne dostupných zdrojov k 26.10.2021. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Typ

Typ IPL

Využitie

Využitie Tvár, Nohy, Intímne partie, Chrbát, Telo

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Chladenie, UV filter, Vymeniteľný aplikátor s lampou, LCD displej
Počet nadstavcov 3
Obsah balenia Napájací adaptér

Vlastnosti

Počet režimov 2

Farba

Farba Biela

Napájanie

Napájanie Elektrická sieť
Kód:  TRLEP632
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TLBIPLE5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11